אוף בעלי המעצבן הזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהוא רואה אותי באתר הזה הוא מתעצבן עלי וצורח עלי למה אני כל היום מתעסקת בזה!! חחח הוא לא מבין שכיייף להיות בפורום הזה עם בנות מקסימות כמוכן!!

חחח כל רגע שהוא עובר לידי אני מורידה מהר תחלון שלא יצרח עלי~!
    הכי מעצבן זה שמתחילת המחזור לא חשבתי בכלל על הריון!!! התעסקתי בלימודים שלי למבחן!
    פתאום מאתמול שגילתי בבדיקת ביוץ שיש שתי פסים אני לא מפסיקה לחשוב על הריון! לא לומדת בכלל! אוףף~ מה יהיה איתי...היום חזרתי מהמקווה טבלתי ואני וןבעלי כמובן קיימנו! ולא נהנתי מרוב המחשבות שלי האם הפעם זה יתפס או לא? מחר לעשות או לא....איזה תנוחה לעשות וכו....

מה
16 תגובות
עמוד 1
  • מאממי אם תחשבי על ההריון כל הזמן זה לא טוב...
    את צריכה להנות אם הזמן איכות שלך עם בעלך לחשוב רק על זה..המתח והצפייה יכולים גם אם ההריון נקלט לגרום להפלה ואת תחשבי שזה מחזור..זה קרה לאיאמ שלי במשך 10 שנים עד שפסיכולוג אחד נתן לה "כדור הרגעה" ואמר לה שהחודש שלא תנסה להכנס להריון..היא קיימה יחסים רגיל עם אבא שלי ובאותו חודש כשהיא לא חושבת על הריון היא נקלטה...
    בסוף התברר שהפסיכולוג הביא לה סתם כדור לכאב ראש
    .

הלוואי והחודש זה החודש שלך

• טליה אנחנו כמעט באותה סירה.
    לבעלי פחות מפריע שאני באתר, אבל כשאני נכנסת לשצף של רגשות על זה שאני לא נקלטת והוא רואה שאני כל שניה באתר, אז הוא מתחיל להתעצבן והוא אומר לי שזה הכל בגלל הלחץ של האתר.
    הם לא מבינים שזה מקום המפלט שלנו...

אתמול גם אני ראיתי שני פסים בבדיקת הביוץ ובעלי חזר יחסית מאוחר מהעבודה ולא ממש התחשק לו. כמובן שפיתיתי אותו וזה עבד
  • בוקר, בננות
    reas, איזה סיפור מקסים על אמא שלך!!! ממש אהבתי אנחנו צריכות להפיק מזה לקחים!
    טליה, למה בעלך חיב לדעת שאת כל הזמן בפורום הזה? צריך לפתח טכניקות מסוימות, שהוא לא יראה את זה.... בעלי בכלל לא יודע על הפורום, וזאת בדיוק הסיבה שאני לא רוצה לשתף אותו בינתיים - הוא יחשוב שזה מתוך לחץ.
    חוץ מזה, שיגידו תודה, אנחנו מורידות מהם נטל של חפירות כבדות כי אנחנו מדברות אחת עם השניה
    יום מקסים לכולן
  • אני מסכימה עם ענת תציגי בפני בעלך את העניין שזה מוריד ממנו חפירות ובלבולי שכל
    ומיד תראי כמה הוא מאושר שאת בפורום חחחחחחח

ואם הוא לא אז תחפרי לו קצת והוא ישלח אותך לפורום לבד

תסבירי לו שזה לא מתוך לחץ אל מתוך חיבה לבנות הנמצאות פה , לתמיכה והעזרה הנפשית
    כיף לנו שיש לנו אחת את השניה להוציא כל מה שעל ליבנו

הלן
  • ממש צודקות. שאני מדברת על זה הוא אומר שלא צריך לדבר על זה ולא לחשוב על זה כי זה מה שמעכב..אבל הוא לא מבין שקשה לי! ופה אני מוצאת את התמיכה!!!! מבנות מקסימות!

reas אני אמורה לא לקבל ב7.8
    אצלי המחזור הוא כל 33 ימים!

מה
  • אני גם בעד להגיד שזה מפיג לחצים ולבעלי ממש לא אכפת שאני בפורום... האמת שהוא חוזר מהעבודה אני פחות בפורום ויותר עם הבנות ואיתו..
    בבוקר בזמני החופשי אני פה

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• הי,
    גם לבעלי לא ממש מפריעה הכתיבה פה... רק חשוב לו שאשאר אנונימית, שחלילה לא יקשרו את הדברים שאני רושמת פה עם הפרצוף היפה שלו...
    בכל מקרה, ברור שאם לא הייתי חופרת פה, הייתי קודחת לו כל יום כל היום... מזל שמצאתי את המפלט הזה! חוצמזה, הרבה יותר קל לפתוח את הנושא עם אנשים שלא מכירים, כי עם חברים יומשפחה ש (אצלי לפחות) את הפאסון כששואלים אותי מה איתי, ומתי היריון וכו', ואני עונה מה רע לי עכשיו, ויש לי זמן, למרות שבפנים אני מתה כבר שזה יקרה...

אז יאללה כבר, שזה יקרה!!! לכולנו...
    יפעת.
  • קראתי את ההודעה שלך על התגובה של בעלך-ואני חייבת להגיד לך באיזשהוא מקום הוא צודק.כמה שפחות להתעסק,לחשוב,לחפור,לבדוק-לקבל תגובות והרבה פעמים הם לא נכונות יותר טוב!!!!הרבה יותר טוב-ומנסיון גם אני ניסיתי להכנס להריון חצי שנה ולא היה לי ברור מדוע זה לא עובד.2 פעמים קודמות נכנסתי להריון על הפעם הראשונה......אבל הפעם זה לא עבד..........וחיכיתי וכו'אפשר להגיד שבמשך חצי שנה לא היה לי אינטרנט -אין לי בבבית וגם לא בעבודה אז סתם הייתי בלחץ.ולפני כחודשים נכנסתי לעבודה עם אינטנט ואז כול הזמן ביליתי בפורום ושאלתי שאלות וכו' אי אפשר להגיד-בהרבה נושאים החכמתי.אבל במבחן התוצאה-גיליתי שרק מתי שהקב"ה רוצה אז זה קורה.
    דווקא בחודש שתיכננתי שאני ינסה את כול מה שמציעות כאן הבנות -טבלתי והיינו ביחד.ואז יום לאחמ"כ שאלתי בפורום רפואי אם שמן תינוקות מעכב הריון-והתשובה היתה כן.ואנחני השתמשנו היינו כל כך בהלם וחשבנו שפיספשנו ומרוב לחץ -לא ניסינו עוד סביב הימים הפוריים.דווקא אז כשחשבנו שהחודש אין סיכוי -אז זכינו בתשובה החיובית
    ואז בעלי אמר לי-הכי חשוב היה כמה שםחות להתעסק.
    וזה היה נכון.
    רק להאמין לקוות ולהתפלל וזה יגיע .אני יודעת זה קשה .אבל הקב"ה עוזר
    רק לא להיות בלחץ כי הלחץ הורס!!!!!
  • יאללה יאללה תגידי לו!!! אבל דחוף!!!
  • צורח עליךךךךךךךךך?????????????!!!!!

מה זאת אומרת, באמת חצוף.......
    תעשי לו הפוך על הפוך..... תגידי לו " לא מספיק שרע לי עם זה שזה לא קורה כבר, כל חודש מתאכזבת מחדש.......אתה גם מונע ממני לעשות דברים שגורמים לי להרגיש טוב, תומכים בי כאן, מצחיקים אותי הככככככככללללל, אדוני לא מתאים לך, לך תצפה בערוץ אגו - יותר מעניין שם"

סתם, הקצנתי קצת.....
  • שיר מפריע לו רק בגלל שהוא חושב שאני כל היום סביב הנושא הזה ובגלל זהכ לא ניקלטת.!!

מה
  • לא צריך להפריע לו נקודה.
    זה בכלל לא נכון, מה זה השטויות האלו...אז מה זה אומר שכל עוד את חלק מהפורום הזה אז לא תיכנסי להריון?
    שטויות במיץ...תראי איזה חודש מבורך היה החודש מלא נכנסו להריון...

תראי לו את ההודעה שלי עכשיו ואני יאמר לו כך...

בעלה היקר של טליה, ערב טוב... אנחנו לא מסכימות לטליה לעזוב את הפורום נקודה. זה הרבה מעבר למה שאתה חושב ותאמין לי זה עושה רק טוב....
    אנחנו חולקות, משתפות, בוכות, צוחקות.... כל כך טוב זה עושה שלא ניתן לתאר...

גם בעלי בהתחלה הרים גבה שראה שכל יום כמעט אני כאן... אבל הוא כבר התרגל לזה ולפעמים הוא בא ומציץ ואומר לי " רגע תראי לי מה זאת כתבה..."

אם אתה חושב שזה גורם ללחץ והתעסקות מיותרת אז ידידי אתה טועה...
  • חחחחחחח שיר קרעת אותי מצחוק......
  • בעלי לא אוהב שאני באתר הזה
    אבל אני כבר 4 חודשים "מכירה" את האתר
    ואני לא חושבת שהוא הזיק לי

למרות שאני חושבת שהכי טוב זה להכנס פעם ב.. ולא באובססיה
    שיהיה לכולנו בהצלחה

" אין יאוש בעולם בכלל !!! "

• חחחח שיר אין עליך!!!! הרסת אותי חחחחחחחח

מה
  • לבעלי אין בעיה עם האתר הזה- אבל הא לא אהב שפירסמתי בתחילה את התמונה של הילד- והוא לא מוכן שאשים את התמונות של הילדים- כי הוא מעדיף שה יישאר "אנונימי" יותר- למרות שקצת אבוד בעניין הזה כי שמי ושם משפחתי קיימים בכינוי שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה