היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הקטנטנים שלי אוכלים סימילאק אדוונס. אביב ממש סובל מגזים ופליטות אז המליצו לי להחליף פורמולה ואחרי הרבה לבטים וחששות החלטתי לעבור לאופטימיל. אז כמה שאלות למי שמאכילה באופטימיל: למה החלטת אופטימיל? מה שמעת על אופטימיל לפני שהחלטת? ואם זה בגלל בעיות של גזים - האם זה עזר? תודה
10 תגובות
עמוד 1
אני השתמשתי לשחר שהיה בן שנה אצל דור אנחנו עם מטרנה
אני יודעת שתמי משתמשת באופטימיל
כמו בכל דבר - לכל ילד יש את הפורמולה שטובה לו יותר מאחרות. עם יובל השתמשנו בשלב כלשהו באופטימיל - בגלל כאבי בטן, זה עזר.... אח"כ חזרנו למטרנה. הייתי בחוג בית של אופטימיל - קיבלנו תלושים וגם קופסא מתנה
יותר מחצי בנות מהפורום פה השתמשו באופיטימיל, היינו ביחד בכמה וכמה מפגשים שלהם, קיבלנו המון המון שוברים היו ימים
לגבי גזים לא יודעת, כל ילד שונה תנסי ותראי הכי פשוט.
התמונות שלהם בפייס מהממות, איך את מסתדרת? פנקי אותנו בעוד תמונות
גם אצלנו הסימילאק עשה בעיות בקיבה....
אין כמו מטרנה
אנחנו השתמשנו לאיתמר באופטימיל (בעיקר בגלל המחיר), אבל השתמשנו בכמה תחליפים במקביל (כדי למזער את הסיכון).
בקיצור, לאיתמר לא היו כאבי בטן מאף תחליף שניסינו ולא היו תלונות גם באופטימיל.
יתרון נוסף של אופטימיל זאת הכפית של ה 30 מ"ל.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
תודה על התגובות. התחלתי לתת לו אופטימיל, נראה אם זה יעזור. מקסימום נחזור לסימילאק.
גנית ואורטל - תודה על המחמאות!!!
אנחנו עם אופטימיל
סימילאק אדוונס עשה למאור כאבי בטן בזמנו, ודווקא סימילאק רגיל היה לו מצוין
אנחנו רק עם מטרנה הסימילאק היה לה 'כבד'
הקטן שלי עם אופטימיל עד היום You're my heart, you're my soul