ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ישי שלום,
    וסת אחרונה 8/7/11, אתמול (היום ה- 12 למחזור)במעקב זקיקים נצפה:
    עובי רירית - 10 מ"מ
    שמחלה ימנית - זקיק מוביל של 19 מ"מ
    שחלה שמאלית - 7, 7, 6 ועוד קטנים...
    נוזל בדוגלס - אין.
    הרופאה אמרה לנו שכנראה הביוץ התרחש אתמול (יום הבדיקה) או יקרה היום.

השאלות שלי:
    1. אתמול לא קיימנו יחסים רק היום נקיים בשל טהרה. אם אני מרגישה כאבים של ביוץ היום בצד ימין, כאב שלא ניתן להתעלם ממנו האם זה אומר שכבר היה ביוץ או שזה יקרה ב- 24 שעות הקרובות? פשוט אין לי אפשרות לעשות מעקב היום...
    2. מה קורה לזקיקים הקטנים בשחלה שמאל אחרי הביוץ? נעלמים? בוקעים? נספגים? ימשיכו להתחתפח במחזור הבא?
    3. מרגע שהזקיק בוקע, במשך כמה זמן ההפריה יכולה להתרחש? 24 שעות או 48 שעות? כל אחד אומר אחרת? לפי מה זה נקבע? הורמונים בגוף?

תודה רבה על התייחסותך...
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אם להסתמך רק על הנתונים שמסרת, לא ברור לי מדוע קבעה הרופאה שהביוץ היה. לדעתי, עדיין לא.
    הזקיקים הקטנים נספגים ונעלמים
    הביצית זמינה להפריה כ 24 שעות מהביוץ

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה