היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יכול להיות שזה ההורמונים (כיף שאפשר עדיין להאשים אותם!) ויכול להיות שזה סתם עצבים של בוקר, אבל קרה לכן פעם שנפגעתן מהילדים? או שהרגשתן שהם מנמיכים את הכבוד שלכן עד כדי רמה של לכעוס עליהם??
אני ממש מרגישה מטומטמת אבל ממש נפגעתי הבוקר משילה..
11 תגובות
עמוד 1
גם זה קורה
לא
זה לא היה במילים, זה היה בבחירות שהוא עשה בבוקר ובמעשים שלו. ברור שמילים בגיל הזה הן ללא כוונות ולא תמיד הם יודעים בכלל מה הם אומרים.. טוב, לא משנה.. כנראה קמתי על הצד הרגיש שלי הבוקר!
א. אני מאודדד מאמינה בשינה כגרום מאזן ומכניס פרופרורציות. אז לכי לשים ראש איזה שעה "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
בטח שנפגעתי מילד קטן . מירין כמובן . גם ממילי, וכן , גם מבחירות . הם הגורים שלנו , ובין אם הם מעכלים או לא את מה שהם מבטאים - זה כואב לנו . תנסי לחשוב- עובר עליו משהו , כמו שעליך עובר משהו . תנסי לשנות איתו גישה . גיליתי על בשרי שלהראות לו שנפגעת רק גורר את ההיפך . יותר מזה אין לי מה לומר כי אני סופר מבינה ומזדהה איתך שולחת חיבוקים , ואני מתה עליך .. וכן , אם תחזרי לישון יש מצב שתרגישי יותר טוב
לא זוכרת שיצא לי להפגע משקד, אבל רגע- הוא רק בן 3 מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!