היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ענב תמיד היה פרי שמפחיד אותי עם ילדים הוא עגול הוא חלקלק ונראה לי ממש מסוכן ואני מאוד הקפדתי לחתוך ללהב את הענבים לחצי הבעיה היא שבזמן האחרון היא פשוט מסרבת היא רוצה אותם שלמים אני כמובן יושבת לידה ומשגיחה ורואה שהיא נותנת ביס וחותכת לחצי ולא מכניסה שלם. אבל משום מה זה פשוט מוריד לי את הדופק ל-0 כל ביס שלה
אתן חושבת שאני קצת נסחפת? כלומר ילדה בת 3 - אפשר כבר לסמוך עליה בקטע הזה? או שאולי עדיף לא להרשות לה לאכול ענבים בכלל אם היא לא נותנת לי לחתוך ולא להמשיך לקחת את הסיכון?
אני חייבת לציין שהילדה מטורפת על ענבים - היא פשוט אוכלת בכמויות מטורפות
19 תגובות
עמוד 1
עדיף שהילד יבכה מאשר אנחנו
אבל זה תלוי בילד שחר בסביבות גיל 3 כבר לא חתכתי לו את הענבים אבל הוא לעס אותם יפה
אנחנו כבר נותנים ליובל ענבים שלמים. היא נוגסת היטב, אנחנו בסביבה ואין סיבה שלא.... (מעדיפה שאביה יהיה בסביבה כי הוא הרבה יותר טוב ממני בעזרה ראשונה
"..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
אז כן, אני רואה שהיא לועסת יפה אז אני יכולה להיות רגועה? (עם יד על הדופק כמובן חחחחח)
כן, את יכולה להתחיל לשחרר ונשום קצת יותר ברווחה
אני לרוב חותכת לירין . ולמה??? כי אחיין שלי בן 5 נחנק לאמא שלי מענב. כי מה לעשות ילד לא תמיד שם לב ללעיסה שלו , וזה נכון לגבי כל מזון .. אבל בכל זאת ..ענבים .. כשירין מקבל שלמים זה לידנו ואנחנו שמים לב לכל ביס ..
אני מזמן נותנת לאופיר ענבים שלמים מה לעשות שהיא לא רוצה שיחתכו לה אותם והיא בלי עין הרע אוכלת אותם יפה למרות שאני תמיד מזכירה לה ללעוס
מה שהבנות אמרו. מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני חותכת להם ענבים ונקנקיות. אני לא יושבת לידם כשהם אוכלים והם הרבה גם רואים טלויזיה תוך כדי ומדברים אחד עם השני- יותר בטוח לחתוך!
אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
אני עדיין חותכת כל מזון שנראה לי "מסוכן" כי אני פולניה היסטרית (לפי הגדרתו של בעלי) נו שוין... לפי מיטב ידיעתי אף אחד עוד לא מת מפולניות-יתר
אני כבר לא חותכת לא לאביגיל ולא למיכל. מהרגע שאני רואה שהן לועסות אותו בצורה טובה - מפסיקה לחתוך. להחנק אפשר מכל דבר. אבל מתישהו צריך לשחרר...
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
אני גם הייתי חותכת אותם לחצי עד גיל 3. בגיל 3 הם מסוגלים לאכול ענב שלם נטלי
אני רק יכולה להגיד לך שזו גם שיטה לוויסות הדופק למזלי או לצערי הילדים שלי לא אוהבים פירות, לא מסטיקים ולא סוכריות
גם אני הייתי חותכת עד גיל 3 וזה יחסית מאוחר נראה לי שאין צורך לחתוך יותר, יש לה את כל השיניים שהיא זקוקה להן כרגע
אני חותכת - כמו שיולי אמרה "אף אחד לא מת מפולניות יתר"
אני תמיד חותכת ! לשניהם מפחיד אותי שזה עלול להחליק בגרון , האמת שגם למבוגרים זה מסוכן , גם אני מרגישה לפעמים שזה " בורח" ומחליק לגרון אז אני מתה מפחד עם הילדים.
זה מזכיר לי שאתמול בגן שחקים שכבה ילדה על המגלשה עם שקית ענבים
וואי שרית הזכרת לי סיפור ממש דומה שקרה לי הייתי בגן משחקים נדנדתי את להב על נדנדה ולידינו יושבת עוד ילדה כבת שנתיים על הנדנדה. פתאום אמא שלה מגיעה עם שקית מלאה בענבים - לא חתוכים - מביאה לילדה נדנוד ומכניסה עינב לפה של הילדה- וככה פעמיים עד שלא יכולתי לסתום יותר - כי תכלס הלב שלי פשוט היה כבר איפשהו מרוח על הרצפה בסין - שאלתי אותה איך היא מסוגלת לעשות דבר כזה - גם הילדה מתנדנדת, גם מכניסה לה עינב שלם לפה - קצת אחריות. יחס לא קיבלתי - לקחתי את להב והלכתי משם -כי פשוט לא יכולתי להסתכל, זה עשה לי רע בנשמה
אני עדיין חותכת (וגם מבקשת ממי שנותן לה - סבא / סבתא) שיחתוך לאורך. אבל לפעמים בגינה מכבדים אותה בענבים שלמים ואז אין לי ברירה אלא להשגיח ולהזכיר לה לתת ביס וללעוס טוב.