אסותה בראשון לציון - מכירות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    אתמול הייתי אצל הרופא למעקב זקיקים לפני הזרעה על בסיס טבעי , מסתבר שהחודש הזה אין לי ביוץ , לטענת הרופא זה טבעי שחודש אחד בשנה זה קורה , הצעד הבא הוא הפרייה ( אחרי שלוש הזרעות ) הרופא הסביר לי שעדיף לי לעשות את ההפריה בפרטי בגלל שיש לי 2 ילדים אז הקופה לא מממנת ולכן יותר משתלם בפרטי , הוא המליץ על אסותה בראשון האם משהי מכירה או עברה שם טיפול האם המקום ממולץ ?מהם הרופאופאים ? . בנוסף הוא שאל אותי האם האני רוצה שהוא ימשיך להיות הרופא המטפל שלי ( הוא חלק מצוות הרופאים במחלקה לטיפול בפוריות בבית חולים ברזלי ) האם אני צריכה להחליך רופא ?
    סורי על השאלות הרבות פשוט אני לא מבינה דבר בעניין .
    לא מבינה איך זה נפל עלי כל הבדיקות בסדר גם שלי וגם של בעלי יש לי ילדים מהריון טבעי
    תודה לעונות
7 תגובות
עמוד 1

• היי אני לא מבינה ממש בנושא, אני עומדת לפני IVF ראשון ויש לי ילד אחד.
    אני בלאומית וכן יש השתתפות של הקופה בטיפול פרטי.
    אני אמורה לשלם 800 ש"ח בערך לכל מחזור טיפול בפרטי לעומת קרוב ל9000 ש"ח אם זה ללא השתתפות הקופה..
    ואם את עושה ציבורי אז את בכלל לא משלמת..
    אני בדקתי בפרטים של השב"ן בלאומית ויש החזר גם למי שיש לה כבר 2 ילדים..
    אולי כדאי שתבררי לעומק את עניין התשלום ולא תסמכי על מה שהרופא אמר.
    באיזה קופה את?
  • אני בכללית , יש השתתפות הטיפול עולה 14 אלף ומחזירים חצי לעומת הפרטי אני ישלם 1500 ש"ח

האם יש בנות שעברו הפרייה לאסותה בראשון אשמח לתשובות
  • היי,
    אני עברתי הפרייה באסותא בראשון, הרופא שלי לפריון (קופ"ח לאומית) טיפל בי לאורך כל הטיפולים והוא גם חלק מהצוות באסותא בראשון.
    הוא למעשה עשה לי את השאיבה וההחזרה, אבל יש שם אחלה שירות, ממליצה בחום.
    בהצלחה

• ולגבי סכום הטיפול
    כשהגשתי את הטפסים להפרייה, שילמתי קרוב ל 900 ש"ח השתתפות עצמית (דרך קופ"ח לאומית)
    כל הפרייה זו השתתפות בפני עצמה.
    שוב
    בהצלחה

• במקומך לא הייתי עוברת להפריה כ"כ מהר, יש לך 2 ילדים מהריון טבעי, אז מה אם החודש לא היה ביוץ...
    אם כבר את הולכת פרטי, תלכי לרופא שיעשה לך עוד הזרעות (ואם את רוצה שם אני יכולה להמליץ לך).
  • לואיזה אני מעל שנה מנסה להכנס להריון ולפני זה היה לי הריון מחוץ לרחם .
    אשמח לקבל המלצה לרופא
  • אני ניסיתי שנה ו-8
    5 הזרעות כושלות. רצו שאני אעבור ל IVF, לא היה נראה לי הגיוני כי לא היתה בעיה מסויימת ויש לי ילדה מהריון כמעט טבעי (רק מעקב זקיקים).
    עברתי לרופא - פרופ' אמנון דוד, ותוך הזרעה אחת ב"ה נקלטתי.
    זה רופא מהדור הישן, אבל הוא מקצוען.
    בהצלחה בכל דרך שתבחרי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה