כאבי ביוץ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה-לפי המחשבוני ביוץ אני אמורה לבייץ בערך ב23/24...

לא נראה לי ש"חוויתי" מתישהו כאבי ביוץ (-או שחוויתי ולא שמתי לב...) בכל אופן- אני מרגישה כרגע כאבים בצד שמאל של הבטן...... מתחת לצלעות....

יכול להיות שזה כאבי ביוץ?? אם כן זה אומר שהביוץ עכשיו? מחר??

תודה לעונות היקרות!!
25 תגובות
עמוד 1
  • אה,ושכחתי לציין שיכול להיות שמתאתמול יש לי לפעמים ומתי פעם יוצא (-סליחה על התאור) הפרשות מרובות.... נראה לי.......... (-זה קרה אתמול אולי פעמים שלוש...לא משהו אינטנסיבי... שהוא כל רגע...)
  • יתכן מאוד
    כאבים, מיחושים ודקירות בצידי הבטן מעידים על ביוץ כמו כן הפרשות מרובות
    התחילי לעבוד כבר היום

הלן
  • המחשבונים לא ממש מדייקים.
    לכי לפי תחושות הגוף שלך.

אני החודש עשיתי בדיקת הביוץ וגיליתי שהוא יומיים אחרי מה שמחשבון הביוץ רשם לי.

תתחילי "לעבוד"
  • מממ היום...היום בעז"ה נתחיל...

ואיי,ככה זה אמור לכאוב,להציק???

כואבב....=//
  • זה נשמע לי מוזר שזה ממש כואב לך ככה.
  • כאבי מחזור כואבים לי....חח

ממ זה כואב גם בצד.... אני חושבת שלאט לאט זה קצת יותר נרגע... (-או שבעצם...לא...?)
  • כאב בצד מסוים בביוץ יכול להעיד על השחלה ממנה יוצאת הבייצית היפיופית
  • ז"א שאם כואב לי עכשיו רק בצד שמאל ממש... אז זה אומר שהיא יוצאת משם...ולהתחיל לעבוד מהיום? כמה זמן בערך מזמן הכאב מתחיל הביוץ?

אם נעבוד מהיום בלילה זה לא אומר שנפספס את הביוץ....לא? (-במידה והכאבים אכן מעידים על ביוץ...)
  • H.D - מה המצב? פתחתי הודעה אליך אתמול בפורום השני ונעלמת לי...
    מה המצב?
    היום טובלות???
    בע"ה עוד בערך שבועיים עם 2 פסים ובטא מהממת!!!!

מה חדש אצלך?
    אני הייתי אתמול במעקב זקיקים בבוקר והיה לי זקיק של 19 בשחלה ימין ועוד קטנים בשמאל ולא היה עדיין ביוץ. אבל הרופאה אמרה לי שלהתחיל סקס מאתמול כי אני קרובה לביוץ... רק היום אני טובלת בע"ה וגם לי יש הפרשות מרובות - דמוי לבן של ביצה - זה סימן שבייצתי או שאני קרובה לביוץ...
    מקווה שאני לא מפספסת החודש...

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• לי לפני יומיים היו כאבים מין דקירות כאלה בשחלה בצד שמאל!! עשיתי בדיקת ביוץ יצא 2 פסים! שאלתי את הרופא הוא אמר שזה עליה בהורמון זאת אומרת שאת אמוה לבייץ בימים הקרובים בשביל זה תתחילי לעבוד מהיום!!!

מה
  • אה וכמובן הוא עשה לי מעקז זקיקים ...שחלה שמאל 19 מ"מ ובימין נמצאו עוד כמה קטנים! הוא ציין שאני אמורה לבייץ בימים הקרובים!

מה
  • טליה וH.D - שמתן לב שכולנו פחות או יותר מבייצות באותו הזמן..???
    איזה כייף אם כולנו נקלט החודש!!!

• הריונית בשנית!!! התגעגעתי אלייךך!! מה שלומך?? מצטערת שלא הגבתי...לא ראיתי......

בעז"ה לא פיספסת!! עוד שבועיים את חייבת לבשר אותנו בשורות טובות!!! בעז"הה!!

ואיי,אנחנו ממששש ממשש ביחחדד!! נעביר את הזמן בצוותא

אז את מתחילה "לעבוד" מהיום??

טליה 5341- אז זה אומר שלא פיספסתי את הביוץ,נכון? שעבודה מהיום זה בסדר?
  • חמודה את
    בע"ה היום טובלת ואז חגיגה...
    מקווה כבר שהחודש נקלט - אני ממש ממש ממש רוצה כבר בייבי נוסף...
    כולי תפילה לאלוהים שיגשים לנו את החלום ושזה יבוא הפעם בקלות...
    לא רוצה להתבאס שוב.. חס וחלילה לא יכולה לחשוב על זה בכלל...
    תמיד בשמחה ועם המון אמונה!!!!

• הלוואי הלוואי!!

מגיע לך על עצם ההשתדלות שאת עושה לשמור טהרת המשפחה!! ועל המסירות נפש!! מחזיקה לך אצבעוותת!!!
  • רק שתדעי לך שזה שיש עוד נשים שאיתי באותה הסירה עם אותה הבעיה רק מחזקת אותי...
    אז, תודה!
  • חחח כן אנחנו מבייצות באותה תקופה אמן וניקלטט החודש שבורא עולם ישמע אותנו!!!!

מה
  • h.d וכולן, אתן לא מאמינות, אני גם היום מבייצת ולפני חצי שעה התחיל לי כאב חד בצד ימין, כשכל הבוקר היו לי רק לחצים בבטן תחתונה.

הכאבים האלו ממש חזקים שאפילו קצת קשה לי ללכת
  • זה בדיוק מה שהיה לי בבוקר ולפני כמה שעות התחילו הפרשות ממש מרובות...
    האמת שאני ממש מתרגשת
  • יאלללה לעבודה בנות כולכן היום טובלות ומתחילות לעבוד
    לילי
  • reas- כן...הכאבים נפסקו...חח

הריונית בשנית- אצלי ההפרשות התחילו לפני יום/יומיים... והכאבים היום....

lililili23- תודה רבה! גרמת לי להתרגש...וחיממת לי את הלב.... בעז"ה נעבור להיות איתך בפורום השכן! תודה רבה רבה!!!
  • שלום לכל הבנות המבייצות...:) (אני כבר אחרי, בשלב ההמתנה למחזור)
    לא מצליחה להתאפק מלהעיר הערה...
    רופאים רבים ממליצים לקיים יחסים יום כן יום לא בשבוע-עשרה ימים שמסביב לביוץ, ולא כל יום! הם מקיימים כל יום - איכות הזרע עלולה להפגע... זרע בריא מתקין יכול לשרוד בגוף האישה עד יומיים-שלושה, כך שבגדול מי שקיימה יום-יומיים לפני - לא בהכרח פספסה!
    ועוד דבר. ליום כן יום לא אין משמעות החל מכמה ימים בודדים לאחר הביוץ, זה יביא הריון. ז
    אז... לידיעתכן:) לא מתיימרת להיות רופאת נשים כמובן, פשוט עשיתי מחקר די רציני בעניין בכל מיני פורום מקצועיים.
    בהצלחה!

• אני הבנתי שעדיף כל יום אבל מציעים לעשות יום כן יום לא למי שיש בעיה בייצור זרע...
    מספיק זרעון אחד קטן, זריז ואיכותי...
  • עד שקראתי הודעה זו- לא ידעתי שיש כאבי ביוץ - אנ מקווה שהחודש נקלטתי ובעוד עשרה חודשים אנסה להקשיב לגוף שלי ולזהות ביוץ....הלוואי וכך יהיה לכולנו!!

• אני מזהה את ימי הביוץ שלי מרגישה אץ הכאב בבטן תחתונה כמו כאב מחזור וכך כל פעם שהרגשתי את הכאב אמרתי לבעלי ניסינו ונקלטתי אני זוכרת בבן שלי אנחנו הינו ברוגז אך רצינו עוד ילד וביום של הביוץ הרגשתי את הכאב קראתי לו ניסינו ואחרי לא דיברנו שוב עד שגיליתי שאני בהריון וכך השלמנו חחחחח אך כן פעם אחת ונקלטתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה