רק לא לחץ!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתי את ההודעה שלך על התגובה של בעלך-ואני חייבת להגיד לך באיזשהוא מקום הוא צודק.כמה שפחות להתעסק,לחשוב,לחפור,לבדוק-לקבל תגובות והרבה פעמים הם לא נכונות יותר טוב!!!!הרבה יותר טוב-ומנסיון גם אני ניסיתי להכנס להריון חצי שנה ולא היה לי ברור מדוע זה לא עובד.2 פעמים קודמות נכנסתי להריון על הפעם הראשונה......אבל הפעם זה לא עבד..........וחיכיתי וכו'אפשר להגיד שבמשך חצי שנה לא היה לי אינטרנט -אין לי בבבית וגם לא בעבודה אז סתם הייתי בלחץ.ולפני כחודשים נכנסתי לעבודה עם אינטנט ואז כול הזמן ביליתי בפורום ושאלתי שאלות וכו' אי אפשר להגיד-בהרבה נושאים החכמתי.אבל במבחן התוצאה-גיליתי שרק מתי שהקב"ה רוצה אז זה קורה.
    דווקא בחודש שתיכננתי שאני ינסה את כול מה שמציעות כאן הבנות -טבלתי והיינו ביחד.ואז יום לאחמ"כ שאלתי בפורום רפואי אם שמן תינוקות מעכב הריון-והתשובה היתה כן.ואנחני השתמשנו היינו כל כך בהלם וחשבנו שפיספשנו ומרוב לחץ -לא ניסינו עוד סביב הימים הפוריים.דווקא אז כשחשבנו שהחודש אין סיכוי -אז זכינו בתשובה החיובית
    ואז בעלי אמר לי-הכי חשוב היה כמה שםחות להתעסק.
    וזה היה נכון.
    רק להאמין לקוות ולהתפלל וזה יגיע .אני יודעת זה קשה .אבל הקב"ה עוזר
    רק לא להיות בלחץ כי הלחץ הורס!!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • צודקת במאה אחוז אני איתך!!

להתפלל ותראו ישועות ממנו

מה

• נכון- כמה שפחות- אך כשרוצים היריון לא משנה מה עדיין המחשבות סביב זה- זה לא ממש נשלט. חשוב לנסות להיות כמה שפחות בלחץ, זה נכון- אבל לא תמיד ניתן להסית מחשבות ממשהו שמאוד חפצים לו ועושים לא מעט בכדי שהדבר שחושבים עליו ושואפים לו- יתממש!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה