אם אתן באמת רוצות להשקיע בעתיד חיי ילדכן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תעשו לעצמיכן ביטוח סיעודי

לצערי אני לומדת את זה עכשיו על בשרי...
21 תגובות
עמוד 1

• גם אמא שלי למדה את זה על בשרה....
    להוריי יש וגם לנו כמובן.
    אני מבינה שמצבו של חמך לא משהו ואתם צריכים לתרום כספים כל חודש...
  • צודקת , עות סיעוד במקום נורמלי עולה 10-15 אלף ש"ח לחודש , די קשה ללמן את זה לבד ללא ביטוח סיעודי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מבינה שחמך במצב לא טוב?

• או.קי. עכשיו נפל לי האסימון.
    נטלי
  • ברור ביטוח סיעודי חובה
    ביטוח חיים חובה
    ביטוח בריאות- מומלץ

מקיף לרכב - מומלץ חובה=חובה, צד ג - חובה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא בא לי לפתוח את זה פה.. סורי..
    אולי כל מיני אנשים זרים קוראים את זה

אבל הבנתן ת'עיקרון
  • אם כבר מדברים על זה, באמת צריך להתחיל עכשיו? חשבתי להתחיל בגיל 50 ...
    מקווה בשבלכם שיהיה טוב
  • לצערי, אני רואה את זה כל יום...
    שיהיה טוב...
  • מה אני אגיד לכן, קשה להיות מבוגר כאן במדינה
  • מי שבכללית, יש דרכם וזה גרושים

טוהר
  • לכולנו יש דרך הכללית

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • לנו יש את כל הביטוחים.
    סיעודי לי ולבעלי
    ביטוח חיים לי ולבעלי ולא רק של המשכנתא אלה פרטי שחלילה אחד מאיתנו נפטר ומשהו נשאר אז הביטוח משלם סכום כסף ועשיתי סכום גדול כדאי להמשיך את החיים עם הילדים גם לי וגם לבעלי.
    ביטוח בריאות לי לבעלי ולילדים הכל פרטי חס ושלום תרופות שלא בסל, ניתוחים בארץ ובחו"ל השתלות וכו'.
    ביטוח תאונות אישיות לי לבעלי ולילדים והכל פרטי חס ושלום תאונות דרכים, אישפוזים, כוויות, שבירת איברים.
    ביטוח תכולה של הדירה שלא נדע פריצות, שריפות וכו'.
    מבנה זה במשכנתא אין ברירה וגם אם לא היה הייתי עושה.
    בקיצור אנחנו מוקפים ואני מקווה להמשיך לשלם ושלא נצטרך אבל אני מתה מפחד מהדברים האלה אז הכל מבוטח.

• אין לנו כסף מיותר לדברים האלו.

דיברתי על זה עם בעלי פעם - אם נגיע למצב הזה - נבקש לללכת מהעולם.

עדיף ללכת בריא מאשר להאריך חיים במצב סיעודי.ראיתי בדיוק איך הסבים וסבתות שלי תפקדו במצבים האלו
  • אורטל...שלא נדע...
    אבל מדובר בזה שאם חס וחלילה יקרה להורים שלכם משהו אז יבקשו ממכם!
    השאלה היא אם הביטוח מכסה את ההורים? לא הבנתי...
  • אורטלי לא נראה לי שתקבלי את האופציה לבחור

ואגב..ביטוח סיעודי זה בכלל לא גרושים..גם אם מתחילים מגיל צעיר
    מה שכן, אם עושים סיעודי גם לילדים , בעצם הילדים מקבלים את זה מתנה בגיל 30 בערך...יענו הפרמיה כבר תשולם במלואה

אני גם מוקפת ביטוחים..לא יודעת..זה נותן לי סוג של שקט נפשי כזה
  • יש באמת סוג של ביטוח סיעודי בפרמיה קבוע שבמקרה של ילדים בגיל 25-30 מגעים כבר לסכום הקיצבה הדרושה וככה דואגים גם לנכדים .
    לא כי אוהבת ביטוח סיעודי של קופ"ח כי הוא לא מכסה ולזמן די מוגבל 5 שנים לרוב שזה כלום ביחס למה שקורה בפועל . םלוס נוסף בביטוח סיעודי שניתן לעשות ביטוחים שונים ואם חס וחלילה קוראה משהו אין חפיפה בין ביטוחים ומכל אחד ניתן לקבל את הסכום או שירות מלא .
    אני אחרונה שיכולה לומר שביטוח זה דבר מיותר אבל מאוד מומלץ לבחון את כל ביטוחים בצורה כוללת , לראות שאין באמת כפיליות כי גם זה קורה וככה לדואג לעתיד שלנו ושל ילדינו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אורטל זו לא אופציה ריאלית:
    (ותסלחי לי מראש על התיאורים, חס ושלום לא עלינו)
    א' בגלל שלא בטוח שתהיי במצב שתוכלי לבקש.
    ב' אם משהו קורה לך בבית ולא מפנים אותך לבי"ח זו עבירה פלילית ומי שהיה בבית יישא בתוצאות
    ג' בבית חולים אין דבר כזה לבקש אי החייאה, אלא אם כתבת את זה במפורש בצוואה חתומה ע"י עו"ד - אחרת הרופא מסתבך. ואז אם מצליחים להציל אבל מילאו את החולה המסכן בצינורות ותרופות, מחזיקים אותו בחיים כמה זמן שייקח.
    וכל הנ"ל מתוך נסיון מר שהיה לנו השנה עם סבתא שלי ז"ל.

• מותק, אני אדאג להגיד לילדים שלי.

לא רוצה להישאר בחיים ולא להיות בין החיים.

במצב כזה - עדיף למות. תראי את אריק שרון. אלו חיים אלו?

במדינה עם מערכת בריאות גוססת - עדיף למות
  • אני מסכימה איתך ב- 100%, גם סבתא שלי לא רצתה להאריך את החיים בכוח
    אבל זה לא שיכנע את הרופאים שאמא שלי אמרה להם לא להתערב יותר מדי, הם אמרו שבלי מסמך חתום אין מה לעשות.
    ובנימה אופטימית זו... רק בריאות לכולם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה