אךך...הכותל! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות ומקסימותת שלי!!

אתמול אני ובעלי היינו בירושלים.....הלכנו לשרשרת הדורות...וסיימנו את הסיפור ב.... כ-ו-ת-ל!!!!

רק רציתי להגיד לכן שהתפללתי עליכן וביקשתי מבורא עולם,אב הרחמים, שמפתחות הפריון בידיים שלו ואנחנו בסה"כ עושות השתדלות שבעז"ה החודש תבשרו את הפורום בהודעה משמחת ושכל מי שזקוקה לפרי בטן תיכנס להריון בקלות ובמהירות!! אמןןן

נשיקוותת לכולןן!!
5 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד!! תודה רבה!!
    התפילות על האחר מביאות לידי התגשמות של כל הבקשות...
    רק שכל דבר בעיתו...

• h.d מתוקה! בע"ה אצלך!!!
  • בעזרת השם אצל כולנו בקרוב
  • הלוואי ותפילותיך יתגשמו ונשמע חדשות טובות מכולן בעזרת השם

• איזו מקסימה את- הלוואי והבקשה שלך תתגשם בעבור כל אלה המנסות להרות- ובעבורך!!!
    אני לא דתייה- אבל אני ובעלי נוהגים לפקוד את הכותל בחודש הסליחות והביקור ש מאד מרומם את הנפש- מאמינה שהביקור הזה הטעין אותך באנרגיות חיוביות, זה הרי דבר מאוד חשוב לנשמה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה