היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות אני חייבת לשאול עם למישהי קרה כאבי בטן מטורפים כמו מחזור ביום ה 6 למחזור אין סיכוי לביוץ כל כך מוקדם נכון????? מה זה יכול להיות???? ממש כאבים כמו ביום לפני מחזור לא באחד הצדדים אלא ממש בבטן תחתונה.
11 תגובות
עמוד 1
אויש יקירתי......אני כבר לא יודעת מה להגיד, הגוף שלי עובר כל כך הרבה שינויים בזמן האחרון... כאבים , לפני, אחרי באמצע........אני כבר לא יודעת למה זה קשור
איזה יופי שיר תהיתי לעצמי לאן נעלמת. מחזיקה כך אצבעות שילך טוב בהעזרת השם תיקלטתי כבר בטיפול הראשון אבל אל תיעלמי תעדכני אותנו מה קורה איתך. אולי גם תוכלי לעזור לי לדעת מתי הביוץ כי תמיד אנחנו מקבלות ביחד מחזור אז אולי הביוץ הוא גם ביחד :) מקווה מאודדדד שנקלט החודש
אני לא הולכת לשום מקום את רואה..אפילו שתכ'לס אני מתאימה לפורום השני (מבחינת הסטטוס-טיפולי פוריות) אבל איך אומרים? פה גדלתי! אין מצב שאני עוזבת.....אני כל הזמן מתעדכנת ומשתדלת להכנס....
אם בא לך להתעדכן יותר , תציצי מדי פעם בהודעות שלי בפורום טיפולי פוריות.....
לי זה קרה פעם ראשונה המחזור הזה, אחרי 7-8 ימים של המחזור היו לי כאבים ברחם חבל"ז, וגם למטה
יואווו מזה הכאבי בטן האלה כאילו אני הולכת לקבל מחזור היום איזה מוזר קרה למישהי כאבי מחזור ביום השמיני למחזור ??????
כנראה שהזקיק גדל או שכדאי שתבדקי את זה... לכי לאולטרסאונד אם זה בלתי נסבל..
יש סיכוי לביוץ כל כך מוקדם ביום השמיני??? והכאב הוא בבטן התחתונה לא בצד מה אתם אומרות ??
האמת שקצת קשה לי להאמין שהביוץ כול כך מוקדם אבל אין לדעת הכול יכול להיות אם כול השנויי הרמונלי שאנו ועוברות כך שמעוד קשה לדעת אני מציע לגשת לעושות אולטרסאונט
היי שיר26 את בדיוק כמוני גם אני צריכה כבר לעבור לפורום השכן לילי
לי היו כאבים בבטן התחתונה- כאלה שמזכירים מחזור - בשלב מוקדם מאוד של ההיריונות, במיוחד בהיריון השני- אפילו שזה נשע הזוי- אולי את בהיריון. לי היו כאבים מוקדמים כאמור בהיריון השני- קידמו אותי שבוע בהיריון וילדתי בשבוע 39- וזה כאילו שנכנסתי להיריון שבועיים קודם. ייתכן ונקלטתי בזמן המחזור או שהביוץ שלפני המחזור האחרון בא באיחור ובכל זאת קיבלת מחזור, על אף שנקלטת (הלוואי)- אז מי יודע אולי גם אצלך זה כך- אמן ואמן.
לא נראה לי הגיוני שזה יהיה היריון כי היה לי דימום יומיים ממש חזק כמו מחזור עם כאבי מחזור לפני והפרשות חומות לפני ואחרי אז לא נראה לי שזה הגיוני
אבל לא נראה לי גם הגיוני שזה ביוץ ממש מוקדם אני משתגעת ממש ואין קופות חולים בסוף שבוע
תראי איך את מרגישה עד יום א. ומקסימום אם זה ממשיך לכי תעשי בטא כדי להיות בטוחה...