עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות היום היום ה 32 למחזור
    חודש שעבר קיבלתי אחרי 33 יום
    לא התאפקתי ועשיתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית
    כמובן שקראתי רק אחרי שעשיתי אותה שהיא מגלה רמות של 50 ומעלה של HCG ושהן מופיעות יום אחרי האיחור במחזור אבל אני לא מאמינה שאם הבדיקה יצאה שלילית עכשיו שיכול להיות הריון
    בכל מקרה יש לי לחץ בבטן שעוזב וחוזר והפרשות צהובות, מוזר מאוד...
    עכשיו אני מניחה צריך רק לחכות למחזור שיעזוב וללכת לרופא אחריו לראות שבאמת אין לי איזה פטריה או דלקת כי זה ממש מוזר

הלן
20 תגובות
עמוד 1
  • הייי הלן עד ש
    לילי
  • אל ייאוש! הדיקות האלה לא שוות הרבה לפני האיחור (ולפעמים גם אחריו), ובטח גם לא כשעושים אותן לא עם השתן הראשון של הבוקר...
    חכי בסבלנות יקירתי, כך או כך לא נשאר לך עוד הרבה ימי אי ודאות... תחשבי שלי יש יותר לחכות ממך - עד יום שני לפחות לכבוד המחזור... אז מצבך בסדר
  • מאמי שלי עשית מוקדם תבדיקה! זה לא מגלה הריון לפני האיחור...יש לי מלא חברות שעשו תבדיקה גם יום לפני המחזור ויצא שלישי ואחרי שבוע עשו וראו חיובי!!!

מה
  • תמתיני עד ראשון, אם לא תקבלי

• תודה בננות, נקווה לטוב

תשובה חיובית תתקבל בשמחה רבה אך אשלים גם עם תשובה שלילית
    אם לא אז חודש חדש
    אניי תמיד אופטימית ומאמינה שהכל לטובה

תודה על העידוד אני מתה על כולכן אין עליכן

הלן
  • אין עליך!!! הגישה הכי בריאה שתוביל אותך ממש ממש ממש בקרוב ל
  • תודה

נקווה לטוב , הלוואי ובאמת זה לא הראה תוצאה נכונה כי עשיתי מוקדם
    אולי יש סיכוי

הלן

• היי אני חושבת שאל תספידי מוקדם מידי
    נראה לי שזה קצת מוקדם.
    דר' ישי רשם בפורום שאין טעם לעשות כל כך מוקדם.
    תעשי אחרי האיחור ותעשי ב.דם ולא ביתית הכי וודאי.

מקווה לבשורות טובות ממך..
  • אני מעדיפה לא לרוץ לבדיקות דם לפני שיש לי איחור של לפחות שבוע במחזור
    אמתין בסבלנות -עד כמה שאפשר
  • הלן היקרה,
    אין עליך בעולם- מלכת האופטימיות! אני גם גאה בך וגם קצת מקנאה על הגישה... יש הרבה מה ללמוד ממך!
    בכל מקרה, אין כל נזק בזה שבדקת... אם מוקדם מדי- מצפה לך הפתעת המאה, ואם התשובה נכונה- לפניך עוד חודש של נסיונות מהנים...
    מאחלת לך המשך יום נפלא וסופ"ש קסום,
    יפעת.
  • הלן

כל הכבוד על האופטימיות
    מתחילת הדרך את כזאת וזאת מדהים

מאחלת לך שנקלטת ואם לא אז חודש הבא בע"ה

" אין יאוש בעולם בכלל !!! "

• וווואייי יפעתי תודה רבה , איזה מחמאה זאת הגישה שלי לחיים אני משתדלת ליישם אותה בכל תחום בחיים.

בעזרת השם אקבל חדשות טובות .....

אורטלי תודה נשמתי, מה נשמע ? איך את מרגישה ??
  • הי הלן, הי בנותתת
    הלן, מלכה, תמשיכי להחזיק מעמד ...
    אני משום מה די בטוחה שהחודש לא נקלטתי... נראה מה יהיה בשבוע הבא. ואם אכן לא - יש לזה יתרונות, בסופ"ש הבא אני באילת, אוכל להתפנק עם איזה יין בארוחה רומנטית:)
  • תודה ענת

גם את מתחילה להסיק מסקנות !!!! על סמך מה ?
    חוץ מזה שגם אם נקלטת את יכולה לשתות יין, חברה שלי בהריון שתתה יין הרופא אמר לה שמותר ( כמובן בכמויות סבירות )
  • מה אני אגיד לך... אין לי איזו הוכחה מדעית, בינתיים:) סתם תחושה... היתה לי רגישות בשדיים בנרגעה קצת. וגם לא יצא לנו "לעבוד" יותר מדי החודש, אז אי אפשר לדעת... טוב נו, סתם ספקולציות זולות, אי אפשר לדעת הרי:)
    אז שיהיה לנו סוף שבטע נעייייים בינתיים!!! חיכיתי לא כ"כ הרבה, איזה כייף שהוא בא!!:)
    נשיקול וחיבוקים,
    ענת
  • נכון .....העיקר שהסופש הגיע אפשר לנוח
    ענתי תהיה חיובית
  • הלן יקרה

אני בסדר ברוך ה'
    הפצעים מגלידים
    הנפשיים יגלידו בהמשך
    כמו שאומרים "הזמן מרפא "

בע"ה יהיה טוב
    " אין יאוש בעולם בכלל !!! "

• אורטלי אני מאחלת לך בריאות שלמה ושבקרוב מאוד נשמע ממך בשורות טובות מתוקה
  • הי הלן-
    בהיריון הראשון עשיתי בדיקת היריון יום אחרי האיחור והיה לי פס שני ורדרד ביותר- וזה הטיל ספק בהיריון- אוי זה באמת מוקדם מידי וכדאי לחכות עוד שבוע לבדיקת ההיריון.
    אבל אני שמחה שיש לך תחושות כאלה- כי תחושות כאלו התקיימו אצלי בתחילת ההיריונות- אז ייתכן ואת המחזור הבא תקבלי בעוד שמונה חודשים ולא מחר- אמן!!!

• היי לילך
    הלוואי , אני מקווה מאוד שזה אכן היה מוקדם מידי.

אני אשתדל לחכות עוד שבוע ולעשות שוב אם לא אקבל מחזור, אבל אני בספק שאצליח להתאפק .....בטח אתפתה ללכת לקנות עוד ערכות

בכל מקרה אני לא אשתדל לקנות עד ליום של הבדיקה כדי שלא תהיה לי ערכה בבית שתפתה אותי

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה