קצת עדכונים:) והתייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בנות ?

מזמן לא עדכנתי...
    אז אנחנו בסדר, הילדים מקסימים(רוב הזמן;)
    והבית פשוט מלא באושר!
    כיף לי שעידן איתי ועוד מעט גם אהוד יצא לחופש ואז יתחיל האתגר חח
    עידן מקסים וחכם כל כך בלי עין הרע..בכלל לא מדבר על התקופה בפנימיה
    אז אני גם לא מזכירה לו
    הקשר שלו עם אהוד השתפר מאוד ורואים שהוא התבגר וממש נהיה גבר קטן
    עם אהוד קצת יש קשיים(שאנחנו מתמודדים איתם כמובן)
    הוא חזר קצת שונה מהפנימיה ..הוא מאוד עצבני ונוטה לבכות על כל דבר למרות שאוצר המילים שלו די טוב לגילו ואני מדברת איתו המון ומנסה לדובב אותו..
    אולי זה הגיל? אני לא זוכרת שעידן היה מתנהג ככה אבל אומרים שכל ילד זה עולם ומלואו..
    אני מנסה לתת לו קצת יותר תשומת לב מהרגע שהוא חוזר מהגן ,לא עובד, מספיק שמתעקשים איתו על משהו והוא פותח בצרחות שמזל שברווחה לא שומעים חח
    היום למשל זה התחיל במקלחת ולא נגמר לפחות חצי שעה..
    אבל חשוב לציין שהוא גם בסדר לפעמים צוחק ומאושר וכיף להיות איתו:)
    ועוד דבר שרציתי לכתוב , לא ממש קשור ...
    אני מרגישה שפגעתי בליטוש ובענת(דניס)
    הן ליוו אותי בכל החצי שנה הנוראית שעברנו ועכשיו בקושי יש לי זמן להיות בקשר .. אני יודעת שזה לא תירוץ אבל אני מרגישה שאני עדיין בתקופת הסתגלות שלי ושל הילדים אז אני לא מוצאת את הזמן
    גם בפורום אני בקושי נמצאת(היום אני פה כי ישנתי קצת בצהריים) בדרך כלל אני נרדמת מוקדם..
    מקווה שתסלחו לי וסורי על החפירה...

9 תגובות
עמוד 1
  • נתחיל מהסוף
    אני בטוחה שליטל ודניס יודעת שאת עם הילדים עכשיו והם מבינות אני בטוחה שעוד מעט תמצאי יותר זמן להם

• איזה כיף לשמוע עידכונים כאלו
    לגבי אהוד הוא בן שנתיים וזה נשמע שהוא קרא את הספרים על הגיל הזה

ולגבי חברותייך, אני חושבת שהן יסלחו לך הפעם

לילה טוב ותמשיכי להשקיע בילדים ולא להתייחס אלינו
  • כיף לראותך כאן

• יש לי תחושה שליטל וענת מבינות אותך ועוד יותר מעריכות אותך - יש לך תקופה שלמה להשלים, חיים חדשים לבנות - אם הן היו כאלה מדהימות וליוו אותך כל הדרך - אז אין לך מה לחשוש

• אני חושבת שכדאי שאת תעלי את נושא הפנימיה מול עידן ותנסי לשוחח איתו על התקופה הזאת. לדעתי זה מאוד חשוב שהוא ישתף אותך ברגשותיו ובמה שעבר עליו שם. זה יכול גם לקרב ביניכם עוד יותר. (הוא צריך להבין גם שיש לו על מי לשפוך ולסמוך)

לגבי אהוד- כנראה שנורא קשה לו עם כל השינויים הלא צפויים בחייו לאחרונה.
    יכול להיות שהוא פגוע ופוחד להתרחק מכם שוב.
    כשהוא מתעצבן או בוכה בהיסטריה, אני מציעה לך לחבק אותו ולהגיד לו כל הזמן שאמא לידו ושהיא שלו לתמיד...
    יכול להיות שהביטחון שלו נפגע, במה שקשור לתא המשפחתי.
    בכל מקרה- הייתי מתייעצת עם שרון שמש.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הייי מותק,
    אני גם אתחיל מהסוף- את לא חופרת!!
    כיף לנו לשמוע ממך ואנחנו מחכות לעדכונים וגם להתייעצויות חינוכיות שכאלה..
    אז את מוזמנת..
  • אוי איך שבא לי להרוג אותך עכשיו!!!!!!!!!! את נורמאלית????? למה שנכעס עלייך??

• קודם כל טוב לשמוע ממך, שטוב לכם כמשפחה ואתם מתחילים לחזור לשגרה
    לגבי הילדים, אני חושבת שממש הכרחי לכם כהורים לקבל ייעוץ על איך לדבר (אם בכלל) על הנושא, עם שניהם.
    יכול להיות שחשוב עכשיו לפתוח איתם את הנושא, להחזיר להם את הביטחון בהורים, להבהיר שהניתוק לא קשור אליהם או להתנהגות שלהם, שזה לא היה חלילה עונש על משהו... אבל שוב, רק עם ליווי וייעוץ מקצועי כדי לא לעשות נזק.
    תמשיכי לעדכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה