יוווווווווו אני לא מאמינה שזה קרה לי - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק עכשיו הבנתי ששכחתי לכבות את הבוילר מהבוקרררררררררררררררררררררררררררררר
אוי לי אוי לי אוי לי אוי לי בא לי לבכות
6 תגובות
עמוד 1
לא נורא מותק בקטנה
טוב, זה לא כזה נורא כמו שאת חושבת. לבוילר יש טרמוסטט, הוא לא פועל כל הזמן (פעם אם לא היית מכבה בזמן הם היו מתפוצצים) אם לא השתמש הרבה במים חמים במהלך היום - באמת לא היה בזבוז נוראי. אז תנשמי עמוק עמוק. הכל בסדר. לא בזבזת המון חשמל היום. והכי טוב - לקנות שעון שבת, לא עולה הרבה ויש מים חמים כשצריך. מצוין כשיש ילדים.
זה העניין ענבר רק עברנו לפה הדיירים הקודמים היה להם שעון שבת והם לקחו אותו המפגרים חיברו פה משהו לא טוב והאור האדום דולק כל הזמן ועכשיו אי אפשר לדעת אם הוא דולק או לא מרחוק, רק אם מסתכלים מקרוב ורואים אם הוא לחוץ בגלל זה פספסתי