עזרהה!! בבקשהה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי חודש וחצי....אני ובעלי מ-ו-ת-ר-י-ם אחד לשניי!!!!!!!

אתמול....כשבאנו להיות ביחד......גיליתי שאני פשוט י-ב-ש-ה במקום.... איןן!! ייייבבשש!! כאילו....אני מתה להיות עם בעלי...אבל הוא לא יכול להיכנס אלי כשיבש לי המקוםם.... בללללעע ולא ידעתי מה לעשות..... וכבר שהוא "נרטב" (-אם אפשר לקרוא לזה ככה בכלל) זה היה מעטט...

בנות,אנא,יש לכן עצות איך מרטיבים את המקום?? לא בא לי בתכשירים.... משהו יותר טבעי,מעשי,שאפשר לעשות בלי ללכת לקנות...כי אין לי היום זמן (-מסיכבת הפתעה לחמי המדדדדדדהייםם!!) ומחר? מחר יום שישי......

אנא עזרתכןן!!
20 תגובות
עמוד 1
  • שמן תינוקות
    למרות שהדעות חלוקות בבנושא וחלק אומרים שזה יוצר סביבה לא טובה לזרע כלומר עשוי לקטול אותו
  • תנסו שהוא ינגע בך שם קצת ולאט לאט. זה יחמם אותך
  • אז ככה:
    דבר ראשון עדיף להתיעץ עם מכון פועה יש להם דרכים איך לעורר את הדבר באופן טבעי.
    דבר שני-אנחנו היינו משתמשים המון זמן בשמן תינוקות מכייון ששמן תינוקות מותר בשימוש בשבת.אך שאלתי במכון פועה והם אמר לי שעדיף לא להשתמש בשמן תינוקות -כי הוא פוגע באיכות הזרע(יתכן שאיכות הזרע טובה מספיק וזה לא יפגע אך עדיף שלא)המלצם היתה:ג'לים על בסיס מים-כמו KY ג'ל ולדעתם גם זה לא מומלץ בקיצור עדיף בדרך הטבעית.
    כדאי לדבר איתם
    בהצלחה ובשורות טובות
  • אני לא יודעת אם זה מומלץ או לא, אבל אנחנו החודש השתמשנו הוזלין, ממש מעט.

בדרך כלל אנחנו משתמשים בג'ל על בסיס מים שהרופא בפורום רשם לי שאין בעיה להשתמש בו, כמובן אם אין בעיה עם הזרעה.

• שמעתי שיש גם משהו שנקרא פרה סיד גל שיכול לשמש לסיכה וגם הוא מאוד ידידותי לזרע ויוצר לו סביבה מעולה

תבדקי ...אני אישית משתמשת במשאבים טבעיים חחחחחחח

כמו שציינה פה אחת הבנות רוק, או משחקים מקדימים

הלן
  • וכן שכחתי לציין שי ג'ל שמומלץ מאוד על ידי מכון פועה וכן על ידי רופאים לפיריון והוא ג'ל פרה סיד-הוא די יקר אפשר לקנות אותו דרך האתר של פארם און ליין והא עולה 180 ש"ח+20 ש"ח משלוח או דרך מכון פועה .
    הוא יקר מאוד ומתאים ל-6 פעמים בלבד ולכן לדעתי בשלב הזה של הנסינות שלך הוא לא כזה נחוץ.עדיף טבעי.
    זוהי דעתי
    בהצלחה.
  • הכי טוב לנסות משחקים מקדימים - זה גם כייף ומהנה
  • בלעע,אני לא יודעת מה לעשות...

זה קצת מתסכל האמת.....

הריונית בשנית-מה קורה איתך??!!
  • יהיה בסדר מאמי... צריך ללמוד זה את זו ולאט לאט זה יסתדר...
    אני בסדר, נהנית בינתיים ומקווה לא לקבל בתשעת החודשים הקרובים...
  • בובה אני מציעה לך להיות רגועה...
    לדעתי זאת תרופה להכל..
  • אני בעד דבר טבעי שקוראים לו - רוק !!!
  • תותי2011 ולכל הבנות שאמרו רוק- רוק?!? מממממ נשמע קצת לא נעיםםם..

SAGA-אני רגועה....אבל פשוט אחרי חודש וחצי שאת ובעלך אסורים...אז את רוצה שהוא הכי יהנה...(ואני בטוחה שהוא נהנה...) רק שזה קצת מבאס...ואם יש לזה פיתרון אז-למה לא??
  • רוק
  • oni- את יודעת מה הבעיה שלי?! זה שהוא עושה את זה בערך... אבל אצלי לא קורה כלום... אני מרגישה לא נורמלית...חחח
  • ממממממצממממממממ רוק זה אכן משהו טבעי אבל גם לדעתי לא הכי נעים
    אני בעד משחק מקדים קצת ליטופים לחיבוקים נישוקים חושניים שמעןררים את כול המערכת
    יגרמו לרטיבות טבעית וגם הנאה כפולה לשניכם
    והכי חשוב יגדיל את הסכויים שלכם להיקלט להריון
    לילי
  • מתוקה אל תחשבי על זה בזמן יחסים זה מפריע מאוד להתחמם. תרכזי מחשבות שלך בנקודת X שלך. תתני לו חופש ושישקיע יותר זמן בך. תתחילו במשחק מקדים חיבוקים נשיקות נגיעות. אל תחשבי על כלום רק על ההנעה שלך, אפילו לא שלו. תעמיני לי גברים נהנים וגומרים הרבה יותר חופשי מנשים.
    יש בזה המון המון פסיכולוגיה. תכני את עצמך. תעשי אווירה רומנתית אולי תשתו קצת יין או שמפנייה לפני. זה עוזר להשתחרר.
    ולאט לאט תלמדו יותר דברים אחד על השני והיה הרבה יותר קל וכיף
  • לפעמים גם משחק מקדים לא עוזר, כי כמה שתהיי מגורה ורוצה המקום יבש!
    אנחנו נעזרים ברוק...זה זמין, טבעי ואחלה תוצאות!
  • אני יודעת שכל אמצעי סיכוך שאינו טבעי פוגע בסיכוי להכנס להריון (ראיתי את זה בתכנית "איך נכנסים להריון ב- 3 פרקים ).

מחקרים גילו שהרטיבות הנשית יוצרת סוג של מעבר נוח וקל יחסית לזרע בעוד שרוק (למרות שהו טבעי) מקשה על הזרע לנוע ולכן אני ממליצה לעשות "אוירה" בבית והרבה נשיקות בכל הגוף וחיכוכים סקסיים וזה יבוא.
    בהנאה
  • בהצלחה!

• היי H.D
    מנסיון ומבעיה דומה שגם אני יבשה אנחנו משתמשים בנוזל סיכה על בסיס מים שניתן למצוא בסופר פארם
    ועובדה שהצלחתי להיכנס עם זה להריון בלי בעיה אז איני חושבת שזה קשור
    כל עוד זה על בסיס מים אין בעיה
    ותהנו ממשחק מקדים, מה שחשוב שתגידי לו מה עושה לך את זה
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה