מעוניינת לעזור ...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זו לא הודעה פרסומית
    היי בנות אני לא יודעת מי מכירה אותי ומי לא אבל עד שהגעתי ליום המיוחל של לידת בני בכורי עברתי סבל ותסכול מי כמותכן יודעת מה זה להיות בתוך כל התיסכול היום יומי וחוסר האונים הזה .....
    אני מטפלת ברפואה סינית מתמחה בגניקולוגיה ופריון בעקבות מקרה של הריון חוץ רחמי שעברתי לפני חודש ומי שהצליח להרים אותי מהקרשים זה אתן שיר26 ורדים בכלל כולן החלטתי לתת בחזרה טיפולים זה לא דבר זול!!!! וחבל שבגלל כסף לא תקבלו את מה שמגיע לכן !!
    שוב אני חוזרת ואומרת זו לא הודעה פרסומית היום שאני אחרי ....החלטתי לעשות מעשה בנות יש לי ניסיון מוכח בליווי טיפולי פריון הרפואה הסינית מאוד מועילה תקראו קצת מחקרים אני עובדת בקופת חולים כללית ויש לי קליניקה פרטית
    בנות לכל מי שמעוניינת בבקשה אל תהססו !!!!!!!!!
    אני רוצה להחזיר לכן ...אתן עזרתן לי אני יכולה לעזור לכן
16 תגובות
עמוד 1
  • חשבתי לעשות מפגש לכל המעוניינות משהו כמו רפורה סינית קהילתית גם סוף סוף יהיה ניתן לפגוש אחת את השנייה וגם "על הדרך" נעשה טיפולים ניתן לתת פורמולות וכו'....
    שוב בנות זו לא הודעה פירסומית חשוב לי לציין !!!!!

• קודם כל הכבוד לך

והמון מזל טוב להולדת בנך

מאיפה את ?
  • טוב אז ברור שאני זוכרת אותך
    מה שלומך מתוקה?עשית לי צמרמורת שהזכרת את שמי,כל כך טוב לדעת שאנחנו,המילים הוירטואליות עוזרות.
    איזה לב טוב יש לךוהכוונה שלך מדהימה,רק שנראה לי שהבנות כאן מעדיפות להיות אנונימיות(לא אני כי כבר הייתי במפגשים של הריון והורים ויש כאן בנות משם)
    אבל אם יהיה מפגש אני אשמח
  • כל הכבוד..באמת...יפה מצידך
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• רעננה ,ואם אתן מעוניינות להיפגש פרטני גם אשמח .....
  • אני מבינה את חוסר הרצון להחשף במקום הכי אינטימי אבל למה לא לנסות משהו שיכול לעזור להתמודד ומי מבין יותר מאיתנו את כל השיעור הזה !!!!
    שוב מי שמעוניינת להיפגש באופן פרטני אחד על אחד יותר ממוזמנת כמובן שישנו חיסיון מוחלט !!! (מטפל מטופל )
    פשוט חשבתי שכן יהייה נכון ונחמד להיפגש בקבוצה אינטימית חמש שש בנות ולהבין שאנחנו לא לבד לקבל טיפול וטיפים לפתוח את מה שנחסם ולצאת לשיגרה קצת יותר מרוממות !!!
    ובנימה זו ה זמן שתדעו שמי כנרת
    יובל זה היה השם שרציתי לקרוא לבת/בן שיוולדו לי אסל דברים השתנו מאז חחחח

• הייתי שמחה להיפגש אפילו בקבוצה , ממש אין לי בעיה עם זה

אבל רעננה מאוד רחוק לי

תודה בכל מיקרה
  • בואו נראה מי מעוניינת לקיים את המפגש ואני פתוחה להגיע לאן שצריך רציתי לארח אתכן אצלי !!! אבל מה שתחליטו ו אני יכולה לבוא עם ציוד לאן שתרצו יש לי רכב
  • ורדים איזה קטע ביקשת קיבלת..

שלום כנרת נעים להכיר!
    יש לי שאלה.. מדקר אחד אמר לחברה שלי שהמדקרים בקופות החולים עובדים מהר כי מקציבים להם זמן והם צריכים להספיק המון, לכן הטיפול הוא לא אפקטיבי כמו פרטי.
    מה את חושבת?

• אשמח לארח גם אצלי בבית
    אני יודעת שיש פה כמה בנות מהסביבה שלי
    אם ירצו בכייף
  • קרין בשמחה איפה את גרה ?
    ללי 15 אז ככה טיפול יכול להיות אפקטיבי גם בחצי שעה מפגש הסיבה שאנשיפ פונים לקופות החולים זה בכדי להוזיל עלויות וזה מובן לחלוטין לא תמיד זה שמטפל עובד בקופת חולים מעיד על המקצועיות שלו ולהיפך אני עובדת בקופה אני יכולה לאמר שאני בכל אופן משתדת שהמטופלים שלי יקבלו את אותו היחס ואת הטיפול המירבי גם בקופה אבל !! לא תמיד יש את האופציה הזו אם חברה שלך מעוניינת לשתף את המטפל שלה לפרוק ולקבל תמיכה מעבר לדיקור לפעמים זה לא מתאפשר בגלל קשיים טכנים אבל ברור שזה עדיף מכלום
  • נכון! היא סיפרה שהוא היה כמו פסיכולוג בשבילה, הוא היה ממש מקשיב לה ומכיל אותה ואת התחושות שלה. בקופת חולים זה לא כך נכון?
    בכל אופן, כל הכבוד לך שאת משקיעה במקצוע הזה בכזו מסירות עם רצון להעניק! אני מאמינה שמי שמגיעה מהמקום הזה, ומכירה את הכאב שכרוך בכך יודעת גם להעביר טיפול מסור. (לי רעננה ממש רחוק)
    בהצלחה!
  • אם רעננה רחוקה אני פתוחה להצעות אני מאוד אשמח אם זה יצא לפועל ....
    אין מקום להתבייש או לחשוש ....אני אשמח לחשוף אתכן לעולם של רפואה סינית כי אני יודעת שזה מאוד מועיל ומשפר את סיכויי ההפריות והכי חשוב משפר מאוד את מצב הרוח ....

• אני מרחובות אשמח לעשות אצלי
    אם יש בנות שמעוניינות בכייף
    אני יודעת שיש כאן 2 בנות שאני מכירה
    אולי ירצו להיצטרף

השאלה אם זה לא רחוק לך להגיע ??
  • את מדהימה!!!
    אני לא מכירה אותך,
    אבל ההודעה שלך חיממה לי את ה
  • כנרת כל הכבוד על היוזמה המבורכת!!!

אשמח להשתתף במפגש
    במידה וייתארגן.

שבת שלום