היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בטא 99!!!!! אני כולי רועדתתתתת...יום א שוב בדיקת בטא...לראות שהכל בסדר. מה דעתכן זה בסדר 99ביום ה12?????
20 תגובות
עמוד 1
יוווווווווווו קולולולולו - מזל טוב בובה, זה בטא נפלאה...והיא תמשיך ותמשיך לעלות ל9 חודשים שלמים !!! איזה יופי, אני כל כך שמחה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
יואוווווווווו מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה צמרמורת !!!! שימשיך להריון תקין אמןןןןןןן שיר, הריון קל , תקין ומהמם יקירה !!!!!!!!!! תעקבי אחרי הכפלה של הבתא ביום א' וכמובן אולטרסאונד בהמשך... תשמרי על עצמך...... ( זו היתה הפריה ראשונה נכון ? פרטי ?)
איזה יופי!!!
מזל טוב איזה יופי אחלה בטא
מזל טוב!!! מזל טוב!!! איזה כייף יאללה תשעה חודשים ארוכים ומשעממים ברוך ה' איזה יופי
קולולולולולולולו
יואוו מזל טוב
חמסה חמסה חמסה
תשמרי על עצמך !!!
בשעה טובה בובה..............
איזה כייף ב"ה... טפו טפו טפו........ 99 זה מצויין שום בצל שום בצל...
אני התחלתי ב 40 וב"ה התקדתנו יפה (ראו נסיכה למטה...
מזל טוב!!!!!!
קלולו מזל טוב 9חודשים שלווים ורגועים
אושר גדול
וואו איזה כיף!!! מזל טוב!!!
איזה יופי!!!!!!!!!!!!! בטא מעולה, תהי רגועה!!!!
איזה יופי!!!! כיף לפתוח כך את הסופ"ש
מ ז ל ט ו ב!!!!!!
אני בשוק, איזה צמרמורת......... המון מזל טוב, תשמרי על עצמך מאחלת לך 9 חודשים עגולים ומשעממים......יואו איזה כיף!!!!!
סיפרת כבר לבעלך?
אגב , נעלמת לי קצת, רציתי לעדכן אותך שהחלטנו בכל זאת לנסות הזרעה אחת לפחות לפני שקופצים למים העמוקים......מחר יש לי אולטרסאונד ראשון למעקב זקיקים........... תפזרי עלי קצת אבקה.......
אני שמחה בשבילך, אפילו סיפרתי עכשיו לבעלי מרוב שהייתי מאושרת בשבילך... אמרתי לו "אתה רואה את זאת?! חברה טובה שלי מהפורום היא ב ה ר י ו ן!!!
חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו בלי עין הרע
ואוווווו איזה יופי
הריון תקין ובריא
יופי!!! בשעה טובה, שיהיה הריון קל ומשעמם
בננותתתתתתתתתתתתתת תודה רבה רבה על העידוד והפירגון מה היתי עושה בלעדכן???!!!!!!!!!!!!!!! אתן חלק בלתי נפרד מהתהליך הזה ... ואכן -זו היתה הפריה ראשונה ומנצחת!! וקחו עצה - הכל בראשששששששששששששש תהיו בפרופרציה נכונה ולחשוב טוב וחיובי ....וזה הכל .... כמובן שהפחדים עדיין קימיים -זו רק הבטא הראשונה... יום א אעדכן על באט כפולה ....בעזרת השם וב10/8 קבעתי לרופא נשים ...שבתקווה הכל יהיה תקין ונראה כבר דופק ..וכמה עובריםםםםםםםםםםםםםםם...(אמאלההההההההההההההההההה) שיר-מלא בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!! מציעה לך לעשות פעם פעמיים הזרעה ואם לא תופס ישר הפריה ...כמעט אותו תהליך ..ויש תוצאות טובות יותר!!!!!!!!!!! נהיה כמובן בקשר מתמיד פה .... תודההההההההההההההה
מזל טוב... שמחה בשבילך... שיהיה הריון תקין ומושלם... אם אפשר לשאול רק שאלה את הבנות המנוסות כאן, סליחה על הבורות אבל מה זה בטא?? אני ממש בתחילת טיפול ראשון ומקווה אחרון ואני שומעת הרבה את המילה הזו ולא מבינה מה משמעות המספרים גם?!?!?!
לילך...
מזל טוב... שמחה בשבילך... שיהיה הריון תקין ומושלם... אם אפשר לשאול רק שאלה את הבנות המנוסות כאן, סליחה על הבורות אבל מה זה בטא?? אני ממש בתחילת טיפול ראשון ומקווה אחרון ואני שומעת הרבה את המילה הזו ולא מבינה מה משמעות המספרים גם?!?!?!
לילך...
בטא זה בדיקת לבדוק אם יש /אין הריון... תוצאה מעל 20 יש הריון בהצלחהההההה