:( אני לא יודעת מה לעשות- פרטים נוספים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל היום אני חושבת על זה , לא יודעת מה להחליט , לעשות לא לעשות, האם הרופא שלי הוא באמת טוב או להחליף אותו ואם כן למי ללכת ( הרופא שלי שייך לצוות הרופאים של המחלקה לivf באשקלון ) הוא אמר שיש 2 אפשריות 1. לעשות עוד הזרעה 2. ללכת להפרייה האסותה בראשון והוא יכול המשיך לטפל בי ( מעקב זקיקים ) אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף, לא יודעת מה לעשות
    סורי אין לי עם מי לדבר על העניין
12 תגובות
עמוד 1
  • לא זוכרת את ההיסטוריה המלאה שלך,
    אבל מה שהלב אומר זה מאוד חשוב...
    אם את מרגישה שהזרעה יכולה להיות פיתרון טוב בשבילכם נסי שוב,
    ואם לא ואיבדת את סבלנותך לכי להפריה...
    מה שתבחרי זו בחירה נכונה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• נראה לי שאם תפרטי קצת נוכל לייעץ יותר
  • הסטוריה : שתי בנות מהריוןנות ספונטנים וטבעיים לפני שנה וושמונה חוד הריון מחוץ לרחם קבלתי זריקה כדי שיפל . מאז מנסה להרות שוב אך ללא הצלחה לפני חצי שנה ביצעתי צילום רחם נצא הכל תקין , התחלנו מעקב זקיקים בפסח הרופא הציע להתחיל הזרעות , עשיתי 2 ללא תמיכה ביוץ טבעי , הזרעה שלשית עם תמיכה של גנול שוב ללא הצלחה הפעם הרופא אמר שאי אפשר חודש אחרי חודש עם זריקות ולכן הוחלט על הזרעה עם ביוץ טבעי , ביום ראשון ורביעי הלכתי למעקב זקיקים לא נמצאו זקיקים לטענתו זה קורה וטבעי שחודש אחד בשנה לא מתקיים ביוץ , הרופא הציע שתי אפשריות להמשך הזרעה חודש הבא או לעלות שלב ולבצע הפרייה ( שעדיף לי לעשות פרטי באסותה בראשון לא בבית חולים ציבורי עקב ההשתתפות של הקופה , בפרטי יעלה 1500 דרך הקופה 14 אלף עם החזר של חצי מהסכום
    דעות ותגובות יתקבלו בברכה
    תודה לעונות
  • כמה זמן אתם מנסים סה"כ ? כולל ההזרעות?
    יותר משנה?
    אני חושבת שבמצבך כשאין בעיה ממשית שנראת לעין? הייתי ממשיכה עוד הזרעה או שתיים על בסיס ביוץ טיבעי בלי זריקות (לא בריא סה"כ

• אשכולית כן תדיקת זרע נעשתה כאשר עושים את ההשבחה ולפי הבדיקות הזרע מעולה עוד לפני ההשבחה אנו מנסים שנה וחודשיים שלוש כולל זרעות , אני בת 31 וחצי . מזנ הבדיקה הזו לא מכירה אותה .רוצה מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד עוד ילד
    שבת שלום

• אוף כתבתי תשובה ונמחק לי
  • לגבי הבדיקות פרופיל הורמונלי עשיתי , הלב שלי אומר לעלות שלב אבל אני מפחדת

• אני לא יכולה יכולה להגיד לך לא לפחד כי גם אני קצת מפחדת..
    אבל יותר מהכל אני מתרגשת.. כי אני באמת מרגישה שזה הפתרון..
  • היי ללבית.. אני בדיוק באותה התלבטות, אחרי ארבע הזרעות, אחת עם זריקות, וכרגע הרופא המליץ על הזרעה נוספת.. אני כבר די רוצה לעבור שלב אבל גם משהו בי אומר לי ללכת עם המלצת הרופא, מקסימום עוד חודש.. אגב, גם אנחנו לא מוסברים.
    שיהיה בהצלחה, תעדכני מה החלטת

• בנות תודה רבה אתם מקסימות אתמול בכיתי כל היום , לא יודעת מה להחליט בכל זאת אני יתקדם עם עניין ההפרייה ( בדיקות דם וכו ) יש לי בשבוע הבא תור לרופא ביחד עם בעלי והוא יסביר לנו הכל ובטח אז אני יחליט .
    יום טוב לכולם
  • המון המון בהצלחה,
    אין לך ממה לפחד, זה מפחיד רק בהתחלה כשצריכים לקבל את הרעיון...
    תודה לאל יש לך 2 בנות בריאות ואת צעירה - אין מה לך מה למהר...
    ככל שתקחי את זה יותר בקלות כך יטב עימך....
    זה באמת לא כל כך נורא כמו שזה נשמע

• היי
    אני בהתחשב בכל הנתונים שלך (זרע מצויין, בדיקות שלך תקינות לגמריי, גילך הצעיר, 2 בנות, כלכלית) הייתי ממשיכה הזרעה!!

אפשר בכל מצב לפנות להפריות, אין מה למהר...
    זה לא שזה כ"כ נורא או קשה, ממש לא... אבל למה לך??

אני חושבת ששינוי בגישה, אולי לקחת משהו טבעי להרגעת הלחץ...

את בלחץ!! וזהו!! הכל תקין...
    תכניסי ליעצמך לראש שהכל תקין , כללללללל הבדיקות תקינות וזה מה שחשוב!!

עם זה תצליחי!!
    בהצלחהההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה