מנסה להכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, בבדיקות האחרונות שלי ראו כי חסר לי ברזל וחומצה פולית. יכול להיות שזה קשור למאמצים שלי ושל בעלי להכנס להריון? ומה עליי לעשות בשביל טיפול? ת****? ויטמינים?
6 תגובות
עמוד 1
  • אין לי שמץ בעניין הקשר בין החוסרים לפוריות- יש לך פורום לשאלות רפואיות- אני מאמינה ששם תקבלי תשובה.
    אני אנמית ובכל זאת הצלחתי להיכנס להיריון- בעניין חומצה פולית לא הייחסתי לזה- כנראה שהייתי בנורמל- אז אולי אין לזה קשר- אבל מי אני שאתן לך תשובה על שאלתך- רופא ייתן את התשובה לשאלתך- בהצלחה!!!

• היי
    לפי ידיעתי אין כל קשר בין ברזל וחומצה פולית להריון
    מומלץ לקחת 3 חודשים לפני הכניסה להריון חומצה פולית ע"מ למנוע בעיות התפתחות בעמוד השדרה של העובר בשלושת החודשים הראשונים אבל אין כל קשר לכניסה להריון

עובדה שהרבה נשים דווקא כשהן כבר בהריון מגלות שחסר להן ברזל ומתחילות לקחת רק אז

שיהיה בהצלחה, ענבר
  • אין קשר בין הדברים
    ישנם בעיות רפואיות אחרות ששמעתי שמשפיעות כמו למשל בעיות בבלוטת התריס וכו
    בכל מקרה רצוי שתתחלי מיד לקחת גם ברזל וגם חומצה פולית
    חומצה פולית מומלץ לקחת כשלושה חודשים לפני הכניסה להריון ובכלל עד סוף ההריון אבל אם לא אז לפחות שלושה חודשים ראשונים, זה מונע מומים בילד .

לגבי ברזל תקחי כדורי ברזל יש גם כאלה שנמכרים בבית מרקחת ללא מרשם רופא, רצוי שתתחילי מיד כי בעת הריון בדרך כלל יורד הברזל.

תשתדלי לאכול מזון רווי בברזל כמו שקדים, בשר, תפוחים ירוקים...תבדקי איזה מזונות עשירים בברזל יש ותשתדלי לאכול .

הלן
  • מה קשור?
  • היי אילנית,

אכן רצוי לקחת תוסף ברזל במידה ויש חוסרים במאגרי הברזל בגוף (=פריטין).
    חשוב לקחת תוסף ברזל טבעי אשר ייספג כראוי ויעלה את רמות ההמוגלובין לאורך זמן. תוסף כזה הוא פלורדיקס - ברזל טבעי בנוזל אשר אינו גורם לתופעות לוואי במערכת העיכול.

בהצלחה.
  • תודה לכולן על התשובות :)
    המליצו לי באמת לקחת ברזל עדין של סולגאר שהוא ללא תופעות לוואי. אני מאוד מקווה להצליח בניסיונות שלנו. חוץ מזה המליצו לי לאכול ירקות ירוקים טריים בשביל החומצה הפולית. תודה שוב על העזרה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה