לא יודעת איך לאכול את הרופא שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופא מעקב הריון-
    מצד אחד הוא סופר מקצוען, הוא היה אצלי בלידה, קיבל החלטות נכונות בקור רוח
    מצד שני הוא מדבר ככה (זה חצי בצחוק) "למה באת?" בסוף הוא אומר "יאללה ביי נו ביי כבר" והכי עיצבן אותי לפני שנה באתי אליו עם הקושי להיכנס להריון, והוא אמר לי "את לא רגועה. לכי הביתה, תחזרי שתהיי בהריון".
    חזרתי היום אחרי פאקינג שנה, הוא אפילו לא שאל מה היה. פתאום אני קולטת שהוא לא מודע לזה שההריון מטיפולים (אע"פ שהוא בטח מנחש כי אמרתי לו שהייתי אצל רופא פרטי).
    בקיצור חפרתי...
9 תגובות
עמוד 1
  • השיקולים שלי בבחירת רופא הוא כזה שאפשר לסמוך וכזה שנכנסים אליו בשעה שנקבעה ולא שלוש שעות אח"כ...
    לא מעבר...
    אם הלכת לטיפולים והוא אפילו לא נתן לך את ההזדמנות להתייעץ איתו - זה כבר בעייתי כי זה אומר שהוא לא כ"כ עונה על שאלות שנראות לך הכי חשובות בעולם, נראה לי שהוא לא מישהו שאפשר לסמוך עליו....
  • תראי, גם הרופא שלי אנטיפט ולפעמים יש לו יציאות באין כניסה...
    אבל הוא תותח-על וכן עונה על כל השאלות בצורה ברורה ומספקת.
    אם את סומכת עליו - תשארי. אם לא - תמצאי רופא אחר.

~ יולי ~
  • לי למשל קשה עם רופאים שקשה לדבר איתם.
    היה לי פעם רופא נשים שתפס מעצמו אלוהים ולא הסכים לעשות לי בדיקות דם
    בהריון שהסתיים בגרידה בגלל ה-CMV. אני לא אשכח שהוא אמר לי- "גבירתי הצעירה, אין צורך בבדיקות דם..." לא רק שהיה צורך זה היה דחוף וחשוב.

עברתי לרופא אחר, ואחר כך לעוד רופא- עד שנפלתי על הרופא הנוכחי שלי, מקסים, עונה על כל השאלות בסבלנות, מסביר גם 4 פעמים אם יש צורך,
    בודק בעדינות, ולא חושב שהוא מתנת האל לאנושות כולה.

[

[
    []
  • אני עוד לא הצלחתי למצוא רופא נורמלי
  • את הרופא שלי אני לא מוכנה להחליף בעד שון הון שבעולם, הפכנו לחברים טובים, הוא שולח אותי בהריונות לכל הבדיקות.
    הוא ציני אבל מקסים!
    חוץ מזה שהוא עשה לי גם את ההפריות עם אריאל ורואי אז יש לנו קשר מיוחד.
    אם את מרגישה בנוח אצלו ואת יודעת שהוא לא מחפף אז תשארי.
  • אבל זה מחובתו של רופא שפותח תיק הריון לשאול כמה זמן מנסים ואם זה הגיע טבעי

• ליטל...חובתו של הרופא..מצחיק!
    אם אני אספר לך מה רופא נשים עשה לאמא שלי
  • את האמת לא !!
    דווקא עם הרופא צריך להיות איזה שהוא קשר מינימלי שאת מרגישה בו בטוחה
    אני לא מדברת על רופא מצחיק ומספר בדיחות אלא רופא ממש אמין
    בגלל שאני לא מצאתי אחד כזה בקופה אז הלכתי על רופא פרטי ,כן שילמתי המון אבל היה שווה לי את השקט הנפשי שלי בהריון של ליאבי ,ועכשיו אין מצב שאני מחליפה את הרופא שלי אני אצלו מגיל 17 למעט תקופה שגרתי במרכז

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • תודה בנות על הדעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה