מיואשת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משהו ממש מוזר קורה אצלי בגוף..כמו שאמרתי לכם היתי במעקב זקיקים לפני יומיים נמצא שחלה בצד שמאל בגודל 19 מ"מ ללא נוזל!!! עובי רירית 8

היום הלכתי שוב למעקב: ימינית מכילה זקיקים קטנים
    שמאלית: ממצא ציסטי מרושת 29*34
    יכול להתאים ל HCL
    יש לציין שאת המעקב הראשון עשיתי אצל רופא אחר!!
    פניתי לרופא תורן שיש שם הראתי לו את הצילום של היום הוא אמר שמשהו לא ברור לו....שהוא רואה שאני הרבה אחרי ביוץ!! ולעומת זאת הרופא שעשה לי מעקב לפני יומיים אומר שביומיים הקרובים אני צריכה לבייץ!! הוא אמר שזה לא מובן לו והוא לא יודע מה להגיד ואני יגיע חודש הבא למעקב חדש אליו...קיצר אני מיואשת~ לא יודעת מה קורה לי~!!אין לי חשק כבר אין לי כוח.!!!!

יש לציין שבשתי הצילומים אין נוזל בדוגלס./

מה
1 תגובות
עמוד 1
  • מאוד חשוב מה הבדייקות דם אומרות..עשית?
    לפי בדיקות דם אפשר לדעת בוודאות אם בייצת כבר או לא...
    ציסטה הוא זקיק שגדל לגודל של יותר מ24 מ"מ..
    תאורטית יתכן מקרה כזה:
    הרופא הראשון פיספס את הציסטה, וראה רק זקיק של 19,
    וביומיים האלה בייצת (לא חייב לראות נוזל בדוגלס) ואז הרופא השני לא ראה כבר את הזקיק בייץ , הוא ראה רק את הציסטה שנותרה שם

קורה שזוג עניים רואות שנהמזוג עניים אחרות...
    נקווה שבחודש הבא יהיה מעקב צמוד יותר ואצ אותו רפא, כדי שלא יהיו לך יותר בילבולים מסוג זה.
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה