עכבר בבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' לילה טוב
    השעה כמעט 4:30 לפנות בוקר,התעוררתי מזה שאני מרגישה שמשהו מתהלך לי על איזור של בטן תחתונה ומטע,אחרי שפתחתי את העיינים,ראיתי שזה עכבר קטן ממש איכססססססססס!נבהלתי נורא,וזה גם ממש מגעיל!!!עוד ישנתי עירומה לגמרי(סליחה על הפרטים!!!!)ברור שלאחר אטרקציה כזו איינני מצליחה להירדם עכשיו
    הערתי את בעלי וגם את הנסיך המקסים שלי(שבוע 31+3),רצתי להתקלח ושטפתי את האיזור הרבה פעמים!
    רציתי לדעת,האם קשר כזה עם עכבר יכול להזיק מבחינת מחלות לעובר שלי???לא ננשכתי,אבל עדיין,אולי זה מספיק שהדבר הזה עלה עליי(ולא ברור כמה זמן הוא היה שם עד שהתעוררתי)...אולי זה נשמע מצחיק אבל אולי ידוע לך משהו בנושא???על פגמים או נזק כלשהו שהעכברים מהווים בזמן הריון???אני מאוד מפחדת...,היום בטוח כבר לא ארדם!!!

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן לא נעים בכלל
    אינני מכיר מחלות עכברים ואת השפעתם על ההריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה