עברנו את הלילה הראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי יום קשה אתמול, נפשית, רגשית ופיזית בגלל הרצועות ששמו לאגם הלילה עבר יחסית בסדר גמור.
    היא התעוררה כל שלוש שעות בדיוק בשביל אוכל, החתלה וחזרה לישון.
    אז קצת הוקל לי כשאני רואה שהיא ישנה טוב ואוכלת טוב אבל עדיין זה צובט לי בלב.
14 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת לתקוותך ותפילותייך

• מאמי, מחזיקה לכם אצבעות
  • מחזיקה אצבעות ומקווה שהכל יסתדר בקרוב מאוד

• ממי זה לא מהיום למחר היא תצטרך להישאר עם זה קצת כדיי שהמפרק של הרגל יהיה במיקום הנכון באגן
    תחזיקי מעמד כי אם לא תטפלי בזה נכון עכשיו כמו שאומרים לך לעשות זה עלול להזיק לה (אם הרגל לא תיכנס למיקום הנכון באגן כל עוד היא קטנה וזה אפשרי לכוון בהמשך חייה היא תהיה בבעיה של רגל אחת ארוכה מהשניה ואני מאמינה שאת לא רוצה את זה)
    מצטערת שאני מלחיצה אבל זה לא סוף העולם תתמידי וזה ישתלם בהמשך

לכל שאלה או רצון לקיטור הנייד שלי זמין עבורך תמיד

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• איזו אמא מדהימה את!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• תגידי, למה הלכתם כל כך מוקדם?
    אני הבנתי שצריך לחכות לגיל 3 שבועות לפחות...
    בגלל שאלה היתה עם רצועות הייתי לחוצה כשאדר נולדה ואמרו לי לחכות עד גיל שלושה שבועות.

בכל מקרה- זה יעבור! וגם אני זמינה לכל רצון או קיטור!!! יש להדס את המס' שלי אם תרצי!

[
    []

• רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה