היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פעם ראשונה שאני אמורה לקחת בע"ה ולא מבינה ממש זה אמור לבוא עם מזרק ???? מאיפה אני לוקחת אם לא קיבלתי ?
קניתי היום בבוקר ולא קיבלתי מזרק יש בפנים בקופסא רק מחטים , והחומר עצמו
לאן אני אמורה לחבר את זה ????
תודה
6 תגובות
עמוד 1
היי קרין,
בעקרון רופא הפריון שלך צריך לתת לך מרשם לבית מרקחת ואת מקבלת עט בכדי שתוכלי להטעין את המחט והנוזל.
היום התחלתי עם זריקות וקפצתי לקופת חולים שלי כדי שהאחות תוכל להנחות אותי ואת בעלי איך לבצע...
מרוב לחץ התחלתי לבכות כמו ילדה קטנה וזה ממש ממש לא כאב... אפילו לא הרגשתי... עושים את זה באזור המרופד בבטן:-)
באיזו קופת חולים את? יש לי רופא מדהים במאוחדת!!! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו...
בהצלחה!!!
אני בקופ"ח מאוחדת מי הרופא שלך ? מאיכן את ?
אני ממש לא מפחדת מהזריקה אבל לא מבינה מאיפה אני אמורה לקבל את העט
צילצלתי לבית מירקחת ואמרו לי שהם לא מספקים את העט שאני ייגש לאחות אני ביום ראשון הילך מקווה שהיסתדר
תודה
את העט קיבלתי מהרופא הפרטי שלי, ואת החומר קונים... בגונל למשל העט בא כבר טעון עם החומר... לעומת הפיורגון בו מקבלים את העט בנפרד והחומר בנפרד (העט חינם, והחומר בתשלום)
(בדקתי במגירות שלי אבל זרקתי הכל...חבל...הייתי מעבירה לך לא נורא) בהצלחה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
לרופא שלי קוראים פרידלר שבח והוא הדבר הכי טוב שקרה לי בשנה האחרונה אחרי שעברתי אליו. מאותו הרגע הרגשנו אני ובעלי שאנחנו בידיים טובות. הוא כל כך מקצועי וסוף סוף שלח אותנו לכל הבדיקות וקיבלנו תשובות לכל השאלות...
הוא נתן לי מרשם לזריקות וגם לעט שקיבלנו ללא תשלום בבית המרקחת...
אם את מחפשת רופא טוב, אני ממליצה. אני גרה בהרצליה אבל הולכת לקופת חולים בסניף בתל אביב
היי, אני מתחילה גם מחר עם הפיוריגון ,, תראי קניתי בבית מרקחת את התרופה אבל את העט קיבלתי מהאחות בתל השומר, שם אני עושה את הטיפול הפריה שלי... הייתי שם שבוע שעבר בבדיקת דם ואולטרסאטנד והיא הביאה לי את העט , תבדקי במקום שבו את מטופלות הם צריכים להביא לך... אני בכלל לא ידעתי שצריך עט האחות שאלה אותי אם קיבלתי ואמרתי לה שלא אזס היא הביאה לי...
לילך...
תודה ,
טילפנתי לאחות אצלנו בקופה ויש את העט אצלה היא תביא לי