היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז הייתי באולטרסאונד יום ו... יששששששששששששששששששששששששששששששששש דופק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתן קוראות? כן כן יש דופקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!האחות אמרה שפשוט העובר היה צעיר מידי.... כי הביוץ שלי היה מאוחר.... חחחח אין מאושרים ממני ומבעלי!!!!!!!!!!!!! בקרוב אצל כל אחת ואחת כאן!!!!!!!!!!!!!!!
22 תגובות
עמוד 1
את רואה שאת סתם מכניסה לעצמך פחדים????
איזה יופיייייייייייייייייייייייי!!!!!!! איזו שמחה גדולה!!!!!! אני ממש מתרגשת בשבילך, ואיזה כייף שככה זה נגמר וכל החששות היו לא רלוונטיםם!!! בהצלחה בהמשך, יקירתי, חיבוק ענקקק ואמן אמן, בקרוב אצלנו!
יאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בא לי לבכות עכשיו...מהתרגשות כמובן!!!
יואוווווו מאמי איזה כיףףףף המון המון מזל טוב
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
מזל טובבבבבבבבב
מה
תודהההההההההההה
מאמוש אמרתי לך שהכל יהיה בסדר
אני כל כך שמחה בשבילך מכל הלב והנשמה
הרבה נשיקות
הלן
איחלתי לך כבר בפורום השני אבל אני אוסיף כאן חמסה חמסה !!!
" אין יאוש בעולם בכלל !!! "
יואו, שיראל!!! איזה יופי, כולי מאושרת בשבילך... מזל טוב! היתה לי תחושה טובה... והייתי חייבת להיכנס כדי לראות אם יש עדכון שלך!!! שתהיה שבת שלום, יפעת.
תודה יפעת, תותי הלן.. ובכלל תודה לכולן... שתהי שבת מהנה ...אני אצל חמי השבת...למרות שלא תכננו
ישששששששששששששששששש איזה יופי, את רואה אמרתי לך!!!!!! יופי ממי שיהיה לך הריון משעמם ולידה קלה בעזרת השם...
הלוואי שיר, אני מחזיקה לך
בעזרת השם נשמע ממך חדשות טובות
תודה יקירתי
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!
אני ממש מאושרת בשבילך!!!!
שימשיך קל ותקין
יופי!! בשורה טובה!!! הייתה לי הרגשה!!! שרק יהיה תקין ומושלם!!!!
========================== מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!! תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
מזל טוב
אמרתי לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
שיראל מאמי, איזה כיף לשמוע.... אני כל כך שמחה ומאחלת לך הריון קל ותקין!!!!
ידעתי שנבדקת מוקדם מידי
שיהיה בשעה טובה- שימחה אותי מאוד ההודעה שלך ואאחל לך עוד הרבה הודעות מרוגשות כאלה עד לספור הלידה- אמן!!!!!!!!!!!!!!
אמן אמן!!!!!!!!!!! הלוואי על כל אחת אחת ואחת!!!! מחזיקה לכן ומתפללת עבורכן... שבמהרה תיקלטו....ותצטרפו אלי לפורום השכן... אתן חסרות לי
וווווווווואאאאווווווו איה אושר יוווו את לא מבינה אני מאושרת בשבילך שירלוששששששש את רואה כולנו אמרנו לך יהיה טוב איזה יופיייייי שימשיך קל ותקין לילי