טוב אז ....לא נראה לי שהחודש שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    אתמול התחיל לגרד לי למטה והייתה לי תחושה לא נעימה בדגדגן
    יחד עם ההפרשות המוזרות האלה ללא ריח ובקיצר נראה כי זו באמת פיטריה או משהו דומה לה
    אתמול מאוחר בערב לקראת 12 זה התחיל ממש להציק לי אז נכנסי לאינטרנט וקראתי שטוב לעשות שטיפה של כף סודה לשתיה + מים לאחר הרתחה וזה ממש הרגיע לי את האזור + מרחתי קרם אגיסטן שמצאתי בבית
    קראתי גם שטוב להחדיר לנרתיק כף שמן זית +כמה טיפות עץ התה או כף שמן שקדים + כמה טיפות עץ התה
    למזלי הרב היה לי שמן עץ התה בבית אז בבוקר עשיתי החדרה וקניתי שמן שקדים ועשיתי גם הצהריים והוקל לי מאוד, קראתי שתמיסות האלה גם לא מסוכנות אם יש הריון. אז רציתי ליידע אתכן!

לגבי עניין ההריון , אז ככה : המחזור לא הגיע, אין סימנים פרט ללחץ בבטן שליווה אותי כל הימים האלהגם מה שמוזר זה שלפני מחזור יוצאים לי פצעים על הפנים הפעם אין , היום לא התאפקתי ועשיתי בדיקה עם מקלון הזהב עימו אפשר לעשות גם כמה ימים לפני מחזור והתשובה שלילית.
    אני כבר השלמתי עם זה עוד בבדיקה הראשונה שעשיתי יום רביעי פשוט קיוויתי אולי בכל זאת הייתה טעות אבל לא, לא נורא עכשיו אני מחכה למחזור שיתחיל וכבר קניתי נרות אגיסטן ומיד אחרי המחזור לכל מקרה אעשה בהם שימוש על מנת לוודא שאכן לא תהיה פטריה שתציק ותפריע לי לעבודה השוטפת החודש הקרוב

אני מאחלת לכן מתוקות סופש נעים ומהנה

הלן
6 תגובות
עמוד 1
  • סופ"ש נעים מותק

תתעודדי , גם אני כאן איתך ועוד רבות ( למרות שזה לא מעודד )
    תחשבי אחרי מה שעברתי ואני מחייכת ומודה לה' שזה נגמר ככה ולא אחרת
    בע"ה הכל יהיה טוב
    בשורות טובות עוד יגיעו לך ...

" אין יאוש בעולם בכלל " אז לא להתייאש בבקשה
    " אין יאוש בעולם בכלל !!! "

• אני מסכימה איתך אורטלי , העיקר סוף טוב הכל טוב .
    הכל מסתדר לטובה
    אז כנראה שזה לא החודש שלי , אני מקבלת הכל בהשלמה
    לא ה חודש אז חודש הבא

העיקר להיות אופטימית לקוות לטוב והכל יצליח לכולנו

נשיקות יפות שלי
  • כל מילה בסלע!!!!!!!!!!!
  • מותק, נראה לי שאם יש לך פטריה אפשר לשים את האגיסטן גם תוך כדי מחזור...
    תבדקי עם הרופא - חבל שתסבלי סתם...
    אגב, פעם הרופא אמר לי שפטריה מעכבת כניסה להריון...
    תרגישי טוב
  • רשום באגיסטן באופן ברור שלא לשימוש במחזור, אין לכך יעילות שכן הדם מוציא את הכל החוצה.
    לשמחתי אני לא סובלת כי מצאתי אחלה שטיפות לעניין הזה והם מאוד הקלו עליי, מכיוון שעוד לא התחיל לי מחזור אני עדיין חושבת להתחיל בטיפול יחד עם השטיפות ואולי אספיק לסיים לפני תחילת המחזור .
    לגבי זה שפטריה מעכבת הריון, הגיוני.......ההפרשות שנוצרות בנרתיק כנראה לא ידידותיים לזרועים ולא מאפשרים להם מעבר תקין לבייצית

ובקיצור גם אני נוטה לקחת את הטיפול מיד ולסדר את העניינים שם על מנת לנסות גם אחרי המחזור ולהיות מוכנה ונקיה לעבודה קשה
  • את יכולה גם למרוח משחות לתינוק- כמו עדינול וכאלה- זה מעלים את הגרד מרגע המריחה וזה גם לא גורם נזק!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה