בנות היי
אתמול התחיל לגרד לי למטה והייתה לי תחושה לא נעימה בדגדגן
יחד עם ההפרשות המוזרות האלה ללא ריח ובקיצר נראה כי זו באמת פיטריה או משהו דומה לה

אתמול מאוחר בערב לקראת 12 זה התחיל ממש להציק לי אז נכנסי לאינטרנט וקראתי שטוב לעשות שטיפה של כף סודה לשתיה + מים לאחר הרתחה וזה ממש הרגיע לי את האזור + מרחתי קרם אגיסטן שמצאתי בבית
קראתי גם שטוב להחדיר לנרתיק כף שמן זית +כמה טיפות עץ התה או כף שמן שקדים + כמה טיפות עץ התה
למזלי הרב היה לי שמן עץ התה בבית אז בבוקר עשיתי החדרה וקניתי שמן שקדים ועשיתי גם הצהריים והוקל לי מאוד, קראתי שתמיסות האלה גם לא מסוכנות אם יש הריון. אז רציתי ליידע אתכן!
לגבי עניין ההריון , אז ככה : המחזור לא הגיע, אין סימנים פרט ללחץ בבטן שליווה אותי כל הימים האלהגם מה שמוזר זה שלפני מחזור יוצאים לי פצעים על הפנים הפעם אין , היום לא התאפקתי ועשיתי בדיקה עם מקלון הזהב עימו אפשר לעשות גם כמה ימים לפני מחזור והתשובה שלילית.
אני כבר השלמתי עם זה עוד בבדיקה הראשונה שעשיתי יום רביעי פשוט קיוויתי אולי בכל זאת הייתה טעות אבל לא, לא נורא עכשיו אני מחכה למחזור שיתחיל וכבר קניתי נרות אגיסטן ומיד אחרי המחזור לכל מקרה אעשה בהם שימוש על מנת לוודא שאכן לא תהיה פטריה שתציק ותפריע לי לעבודה השוטפת החודש הקרוב

אני מאחלת לכן מתוקות סופש נעים ומהנה

הלן