שאלה אליכן בנות יקרות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי מומלץ לקחת את כדור האיקאקלומין?
    אני יודעת מתי הביוץ שלי מגיע ( לפי בדיקה ביתית כמובן )אך... לא מצליחים גם בתאריכים אלו..
    זוג חברים טובים שלנו ניסו להיכנס להריון כשנה בערך בחודש שעבר היא נטלה את כדור האיקאקלומין ונקלטה.
    האם אני צריכה גם לגשת לרופאה בשלב זה?
    אנו מנסים כבר כ-8 חודשים ללא הצלחה...
    האם זה נכון שצריך לקיים יחסים יום יום מהיום שמתחיל הביוץ?
    המחזור שלי די סדיר בערך כל 29 עד 30 יום...
    מה עליי עוד לעשות שלא עשיתי?
    אני רוצה לציין פרט חשוב ומאוד שזה ה... לחץ !!!!
    את הדבר המעצבן הזה איני מצליחה להוציא ממני..
    עזרו לי בבקשה.. אשמח לשמוע מכן
    תודה ובהצלחה לכולנו אמן !!!!!!!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • ברשותך יקירה אני אתחיל מהסוף...
    לחץ זה הגורם לדעתי מספר שמעכב כניסה להריון...
    את חייבת לעשות כל פעולה שהיא בכדי להוריד מתח: טיולים, ספרים, מוזיקה, ים, יוגה , בקיצור מה שבא לך ומה שאת אוהבת...
    שנית, אני ממליצה לך אם את לא שומרת נידה להתחיל איך שמסתיים המחזור יום כן יום לא כדי שלא תתעייפו
  • בוקר טוב,

כפי שאמרה הריונית בשנית לגבי הלחץ, אכן גורם עיקרי המונע כניסה להריון...לכן לא ארחיב בנושא....

אני יכולה לספר לך עלינו למשל, ניסינו 8 חודשים (לא הלך) הלכנו לרופא , אמרנו שמנסים שנה, אני נבדקתי ויצא תקין וכל שנותר היה לבצע בדיקת זרע לבעלי (זה היה סרט בפני עצמו - עד שהוא הסכים) בכל אופן, בעלי נבדק ואז קיבלנו את הבומבה של החיים שלנו (כמובן שרק באותו הרגע הרגשנו כך, היום אחרת) ונמצא כי יש לו בעיה בספירת הזרע ונאמר לנו כי הטיפול המתאים הוא הפריה חוץ גופית
  • לי יש שחלה אחת פוליצסטית.
    אני קבלתי איקקלומין, אבללללללללללללל, זה לא הגורם שבגללו מביאים את הכדור, יכול להיות שאת לא פוליצסטית ובכל זאת את לא מבייצת כל חודש.
    האקקלומין בעצם מגדיל את הזקיקים מספיק כדי שיתרחש הביוץ.
    בקיצור, מתחילים את האיקקלומין מהיום ה-5 למחזור עד היום ה-9.
    עושים US ביום החמישי למחזור לראות איפה אתם עומדים בתחילת הטיפול, וביום ה-9 עושים עוד US כדי לדעת איפה עומדים בסוף הטיפול.
    הולכים לUS נוסף או כמה שצריך, כדי לראות את קצב הגדילה של הזקיקים.
    אני יכולה לומר לך, שעשיתי 3 חודשים טיפול עם הכדור הזה ולא נקלטתי, ככה שזה מאוד אנדיווידואלי אצל כל אחת...
  • תודה בנות.. שיר26 ממש לא חפרתתתתתת... נהפוכו.. שמחתי לשמוע את סיפור ההרחבה שלך .. אני רק רוצה לציין שאצלי הכל תקין !!!! הייתי במעקב אצל הרופאה שלי ( מיד לאחר ההפלה שעברתי- לא היה דופק לפני כ-9 חודשים ובשבוע 8 נאלצתי לעבור הפלה ).. ומאז הרופאה טענה שהכל בסדר איתי ושאוכל מיד אחרי-כן להיקלט במהרה...( מה שלא קרה עד היום )
    לגבי בעלי- הוא עשה בדיקת זרע לפני 4 חודשים בערך וניסיתי להיות "חכמה" ולפענח את התוצאות שלו.. מה שלפי הסטטיסטיקה באינטרנט הראה שחורות בעיניי והכל היה נראה לי הפוך מהנורמל שצריך להיות ולכן ניגשתי עם התוצאות האלו לרופאה שלי. היא טענה כך:
    יש לו 70 מיליון זרעונים ( שלפיה זה מצויין ), אך בסוף הדף למטה היה רשום 15% תקין ( מה שהבהיל אותי נורא ), הרופאה טענה שאין להתייחס לזה וכי הזרעונים והתנועה זה בעצם מה שקובע... !!

אז סליחה שהפעם אני זאת שחפרתי אבל... מיואשת כברררררר !!!!
    האם כדאי כבר בשלב זה לגשת לרופאה? אתן חושבות שלחץ זה הגורם הראשי? ואם כן מה עליי לעשות בכדי להוציא את המחשבות הארורות האלה מראשי? כשמסתיים המחזור זה הדבר העיקרי שמעסיק אותי... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

בקיצור בנות.. אמן ואמן שנעשה ונצליח עוד החודששששש !!!
  • לחץ זה גורם משפיע לקליטה, אבל הרבה בנות שאני מכירה היו לחוצות מאוד ובכל זאת נקלטו, זה שוב, אצל כל אחת אינדיווידואלי.
    אני חושבת שכדאי לך מאוד לגשת לרופאה ולבקש טיפול/תמיכה כלשהי.
    לי היתה הפלה טבעית בשבוע 7, והרופא לא התמהמה לשניה, הוא ישר הכניס אותי לטיפול של האקקלומין, לא שזה עזר כן..?
  • הצטערתי לשמוע על ההפלה- אולי את באמת לחוצה מאז המקרה המצער.
    מאחלת לך שהניסיון הקרוב שלך להרות יצליח!

• מצרפת לך מאמר בנושא ביוץ, יש שם התייחסות לתזמון...

ביוץ

מתוך אתר פוריות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה