מישהי נקלטה בהזרעה (כאשר הבעיה היא בזרע) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלנו הבעיה היא אצל בעלי היקר (ספירת זרע נמוכה יחסית 7 מיליון)
אצלי הכל בסדר ...
אמורים לעבור הזרעה בשבוע הבא.... (אמללללללה - פעם ראשונה)
רציתי לדעת אם מישהי כאן (כאשר הבעיה אצלה זהה לשלי - כלומר אצל הבעל) הצליחה להקלט בהזרעה ?
מחפשת קצת תקווה.... (אני זוכרת שמישהי כבר אמרה לי שכן אבל ברח לי מהראש
11 תגובות
עמוד 1
היי שיר שבת שלום האמת אני באותו מצב כמו שלך אני לא זוכרת את הספירה המדויקת אבל יש בעיה קלה גם אצל בעלי אני אמורה לעשות מחר הזרעה ראשונה אך לא הכינו אותי כמו שצריך לתהליך ואני לא יודעת איפה אני עושה את זה מחר הבנתי שיש מקום ברעננה ששם אפשר לעשות גם השבחה וגם הזרעה אך אני לא יודעת מה השעות שם (אולי את יודעת?) ועוד2 מקומות בבני ברק שבאחד עושים השבחה ובשני הזרעה אך אני לא יודעת אם צריך להשבחה טופס 17 ואם כן אז תוך כמה זמן מוציאים אותו
בכל מקרה אני מאוד בלחץ אני מאמינה שההזרעה תצילח אבל לא יודעת אם זה יהיה החודש איפה את עוברת את כל התהליך???
קרן
היי בנות!
קודם כל בהצלחה לכן!
בעיקרון ההזרעה נעשית היכן שקבע הרופא המטפל בבוקר ההזרעה הולכים למכון פוריות שעושים בו השבחה והזרעה לאחר כשעה מקבלים את הזרע חזרה בתוך מבחנה קטנה שיש לשמור עליה בחום הגוף (מומלץ לשים בתוך החזייה) לאחר מכן מגיעים לרופא המטפל שמבצע את ההזרעה אצלו במשרד מדובר בהליך פשוט ולא כואב כלל. אח"כ את שוכבת במשרד כ- 20 דק' ואז מוזמנת להמשיך בסדר יומך : )
נ.ב: אם את מרגישה שקצת נוזל יוצא ממך לאלהיבהל זה משהו טבעי
בשורות טובות לכולנו
קרן- לגבי שאלתך לטופס 17
אכן צריכים טופס 17 להשבחה והזרעה בקופ"ח לאומית את מקבלת אותו על המקום אצל הפקדות.
אצל מי את מטופלת והיכן את הולכת לבצע את הפרוצדורה?
לולה אני מטופלת של דר' אתי ממן ואני אמורה לעשות את כל התהליך ברעננה מכיוון ששם יש גם השבחה וגם הזרעה והבנתי שדרך הקופה-מכבי אני לא צריכה טופס 17 ויש לי עוד אפשרות היא לקבל טופס 17 וללכת למכון שפרה בבני ברק(השבחה) ואת ההזרעה לעשות אצל אתי במרפאה אני באמת לא יודעת איך ומה אני הולכת לעשות מחר
את יודעת במקרה אם צריכים לקבוע תור ברעענה במרכז בריאות האישה? ובאיזה שעות הם עובדים?
קרן
היי,
שיהיה בהצלחה
אה אוקיי שיהיה בהצלחה,כמה טיפולים כבר עברת?היום עברתי את ההזרעה הראשונה עבר בשלום מקווה שהיא גם אחרונה ,עכשיו נשאר לחכןת שבועיים
קרן
היי בנות, גם אני חדשה בכל התהליך הזה.... רק שאני עם זריקות... מסתבר שזה לא כזה נורא וגם לא ממש כואב. אפילו זה קצת מקרב ביננו..
בשבוע הבא אני אעבור הזרעה.... מקווה שכולנו נקלט החודש... בהצלחה!
היי אני נקלטתי בהזרעה אבל לצערי ההריון נפל אבל זה לא קשור להזרעה.. חשוב שתדעו מה תוצאות ההשבחה. במכון זרע כבר יגידו לכם איך ההשבחה יצאה. אבל בטוח שיהיה מס' לא קטן של זרעים טובים וכל מה שצריך זה אחד גיבור
היי שיר
היי,
מחזיקה לך
בהצלחה לכולן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!