היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא הכנתי, אבל את יכולה את הכדור עצמו להכין מקשים של שתיה ובלון
בספר עוגות יום הולדת יש תמונה ממש ברורה שכאילו מרוקנים טיפה את הפנים של העוגה ושמים בתוכו מלא סוכריות או אנשים קטנים והכדור עצמו כמו שכתבה לך עוגית מקשים ובלון
2 עוגות עגולות אחת עושים חור באמצע ככה שנוצרת טבעת - את החתיכה הזאת שמים על העוגה העגולה השלמה. אני אישית מילאתי בתוך הטבעת סוכריות גומי (לבבות ודובדבנים) - את הכל עוטפים בקרם כראות עיניכם וטעמכם ומוסיפים סוכריות וקישוטים. לגבי הבלון עצמו - אני תקעתי 4 קשים, בכל קש החדרתי חוט עם מחט ולחוטים קשרתי בלון שמילאנו בהליום.
ולבקשתך תמונות: הכדור הפורח זה החלק שהוצאתי מהעוגה העליונה- אילתרתי עליו את השם עם הנרות
אני עשיתי עם מנקי מקטרות ובלון עם הליום וגם עם שתי עוגות כמו סיון (יותר קל מלחפור בעוגה אחת...) מעל לציפוי שוקולד שמתי קצפת צבועה בשוקולית עם מזלף - כדי שיראה דומה לסל.
העיון של סיון עם החוטי תפירה ממש חמוד, לדעתי אפשר לשים חוטי תפירה, או אפילו חוטים עבים יותר (חוטי רקמה או סרטים), כי יפה שרואים אותם, לחבר לפרחים האלה שבתוכם שמים את הנרות ואז אין צורך בכלל בקשים או במנקי מקטרות.
גם רעיון יפה מאוד
סיון, בכלל לא רואים, יצא לך מקסים
אני מבינה שאת שתי העוגות צריך לעשות די שטוחות?
סיון, העוגה שלך מהממת. מאיפה אני אשיג בלון הליום ב9:00?
טלי, שימי גם תמונה
וואי זה היה מירוץ נגד הזמן
כל הכבוד שהצלחת להוציא את הפנים בשלמותו אני הייתי מוציאה בחתיכות