שבוע חדש, חודש חדש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לבננות היקרות,
    רק רציתי לספר לכן שהחודש לא הצטרפתי לחוג ההריוניות. כואבת לי הבטןןן, שונאת את היום הראשון של המחזור
    אבל שמום מה יש לי אחלה מצב רוח, אני ממש מפתיעה את עצמי ונראה לי זה הרבה בזכות הפורום הזה! התחלתי חודש חדש, עוד התחלה חדשה, עוד התרגשות, ועוד "עבודה מאומצת" שאין מהנה ממנה
    ברצינות, בנות, אנחנו לפעמים שוכחות לראות את היופי שבתהליך הזה... לעשות הרבה סקס, לצפות ולהתרגש... ותארו לעצמכן כמה נתרגש כשזה יקרה!!!
    אז... שבוע טוב לכולנו, עם הרבה מצב רוח טוב, חדשות טובות, ולאלה באתנו שבמחזור - שהבטן לא תכאב
    הכל יהיה בסדר, החיים יפים!!!

ענת
8 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד על האופטימיות!!!!

שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות!!

וענת בשבילך, חודש חדש עם בשורות משמחות
  • ענתי בוקר נפלא
    אני איתך נשמתי, קיבלתי הבוקר סוף סוף את המחזור אחרי 35 יום
    אז יאללה שבוע חדש, חודש חדש, הרבה אנרגיות צריך להתכונן לעבודה מאומצת

הלן
  • בוקר טוב ושבוע טוב לכולן...
    או שאולי יש פה גם גברים שתומכים בנשים שלהן שרוצות כבר להיכנס להיריוון?

בכל מקרה, צודקות!!! צריך לקחת דברים בפרופורציות, להינות מהדרך, לקוות לטוב ולדעת שהכל לטובה...
    מקסימות!!!
    יפעת.
  • אחחחחחח איזה אנרגיות יש פה!!!!

• הלן, איזה קטע, אנחנו ממש מתוזמנות! רק שאני קיבלתי אחרי 32 יום, למרות שבד"כ זה 35
    אז יאללה, לעבודה! (טו נו, בעוד כמה ימים) כבר אמרתי לבעלי "להכין את הציוד"
    שבוע טובב לכן, יקירות מתוקות שלי

ענת
  • ז"א שבעוד ארבעים שבועות בדיוק את בחדר לידה

• לילך - מהפה שלך לאלוהים!!
  • כן ענתי אני אחרתי את הקדמת , בכל מקרה אנחנו מתחילות לספור ביחד
    היום הראשון של המחזור הוא גם היום הראשון של ההריון אז שיהיה לנו בהצלחה החודש , ושיהיה פורה ומהנה

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה