אל תישאלו - קרה לכם ששכחתם ???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• להזריק ??????

בחיים שלי לא קרה לי אבל אתמול שכחתי ואני עד עכשיו
    אומנם זה רק הדקא שהתחלתי לפניי כשבוע אני מזריקה בדר"כ ב 7:30
    בערב ,

אתמול הלכתי לישון
    קמתי לשרותים ב 4 לפנות בבוקר
    ופיתאום ניזכרתי שלא הזרקתי איזה לחץץץץ היתי
    ישר ב 4 בבוקר מהר מהר הזרקתי את הדקפפטיל הכואב הזה
    ואח"כ לא נירדמתי

זה לא ממש נורא נכון ?
    קרה לכם ששכתם ?
    איך אתם זוכרות או מזכירות לעצמכן ?

6 תגובות
עמוד 1
  • כן קרה לי די הרבה פעמים למעשה..
    פשוט בהתחלה של הטיפולים הייתי מתרגשת מזה (במובן הלא חיובי) והייתי זוכרת את הזריקה שאני צריכה לעשות במשך כל היום. אחרי שנה שנה וחצי זה הפך להיות דבר כל כך שגרתי שהתחלתי לשכוח ובעלי היה מזכיר לי או שהייתי מכוונת לי שעון בפלאפון...
    האמת אני לא יודעת עד כמה משמעותי האיחור, אני איחרתי מקסימום 3 שעות והיה בסדר, אבל אולי תתייעצי עם דר ישי או דר אשכולית

• אני שמה שעון בפלאפון כדי לא לשכוח. אני שמה אחד כדי להוציא את המזרק מהמקרר ועוד אחד 10 דקות רבע שעה לאחר מכן כדי להזריק
    כך שאם התעלמתי מהראשון השני כבר מזכיר לי
  • בחיים לא קרה לי - כל היום וכל הלילה אני חושבת על זה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• היי בנות , אני מתחילה עכשיו טיפול ראשון , ממחר אני מתחילה להזריק פיוריגון, חוששת מאוד לכן אלך למרמ שיזריקו לי, קצת נילחצתי שקראתי שבנות נמצאות בזה הרבה זמן עד כדי כך שזה הפך לשיגרה , אני מנסה להיות אופטימית אך חוששת מאוד שזה יקח זמן רב, אני בת 23 והבעיה היא אצל בעלי , מניסיונכן האישי , יש מצב שהטיפולים האלו ימשכו מספר חודשים ????

לילך...
  • אני מצטערת אם סתם הלחצתי אותך..
    בהחלט יש בנות שמצליחות על הפעם הראשונה, יש כאלה שמצליח להם בפעם השנייה ויש כאלה שזה לוקח להם יותר זמן.. ומה לעשות לכ דבר מתרגלים..
    למעשה, מבחינה סטטיסטית זה נראה כמו התפלגות אסימטרית ימנית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה