חום השחא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    פרסמתי שאלה בפורום "מנסים להיכנס להיריון", אבל התשובה שקיבלתי שם רק בלבלה אותי יותר- וחשבתי לשאול פה כדי לקבל תשובה מפורטת מאדם שמבין בתחום...

1) חום השחר- לפי מה שקראתי, בשלב הביוץ (המועד בו משתחררת הביצית מהשחלה, נכון?) ניתן להבחין בעליה בחום הגוף, של כ- חצי מעלה. לכן, התחלתי לבחון את טמפ' הגוף שלי באופן רציף יום לאחר שהסתיים לי המחזור, יום 17/7/2011. במשך כל השבוע טמפ' הגוף שלי היתה יחסית קבועה, ועמדה על 36.3- 36.5... זאת, למרות שלפי החישובים שלי ומאחר ואני מקבלת מחזור כל 27 ימים, מועד הביוץ שלי הינו היום (וטמפ' הגוף שלי נותרה כשהיתה).
    מה הסיבה לכך? האם נכון שבמועד הביוץ טמפ' הגוף עולה? כי היתה מישהי שאמרה לי שטמפ' הגוף דווקא יורדת...

2) תחילת המחזור- האם סופרים מהרגע בו ניתן לראות כתמים חומים, או מהרגע בו מתחיל דימום אדום, מאסיבי יותר? בכל מקרה, חישבתי פעמיים את מועד הביוץ (פעם אחת לפי הכתמים- היה צ"ל יום ו', 22/7 ופעם נוספת לפי הדימום- היה צ"ל היום). בין כך ובין כך- לא היה כל שינוי בטמפ'.

מה קורה פה???
    תודה רבה,
    יפעת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

חום השחר הינה שיטה לא מהימנה לבדוק ביוץ.
    עדיף לעקוב על ידי ערכות ביוץ ולא על ידי חום הגוף
    את הווסת סופרים מהדימום ולא מן הכתמים החומים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה