הזרעה אחרי שבועיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן ,
    כבר שבועיים לערך שאני עוקבת בדריכות בפורום על תגובות ושאלות,
    מזדהה עם רובכן כמעט על החששות האכזבות וההמתנה האינסופית לרגע הכמעט הכי מאושר שלפני לידה ,הרגע שבו שאת שומעת את המילה חיובי
    טוב ,אז אני בת 33 ניסיון להרות כמעט שנה (התחלנו לפני החתונה) לי יש רחם די-דלפי עם מחיצה בצוואר ושני הרחמים שלי בגודל תקין עם עובי רירית תקין, לפני שנים עשר יום בדיוק עברתי הזרעהבפעם הראשונה אני כולי תקווה לא לחזור על זה שוב ולקוות שאעבר לפורום אחר (בלי כוונה לפגוע באף אחת מכן )
    אני מנסה לדלות איזהשהם סימנים אולי מקדימים שאמורים לחוש ... כי למען האמת שחוץ מבחילות (שאני חושבת שזה עניין יותר פסיכולוגי ) אני לא חשה כלום ,אני גם מצד אחד שמחה שאני לא מרגישה משהו עדיף על סימנים של לפני הווסת ...
    אשמח לדעת על עוד נשים בעלות דחם די-דילפי שיחלקו איתי את הנסינות שלהן ובכלל על מהלך ההריון שלהן ,כי למיטב הבנתי זה יהיה הריון בע"ה בסיכון גבוה

אשמח לקבל עידודים וחיזוקים להמשך הדרך...
    אאחל לכולכן יום מקסים ושבוע מלא בשורות טובות
8 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה!
    לי יש היום בצהריים הזרעה ראשונה
    מקווה שילך טוב!

קרן
  • היי קרן,
    מאחלת המון הצלחה בהזרעה שזו תהיה הראשונה ואחרונה ....
    תודה לך על איחולי ההצלחה ...
    בכל אופן המתח של השבועיים אחרי כן מתסכל (אותי בכל אופן) עד לבדיקת דם
    לכל מקרה אם יש לך עוד חששות או שאלות או שתרצי לחלוק דברים כולנו כאן בשביל זה
    שנשמע רק בשורות טובות ומשמחות

• היי
    אני לא יכולה לעזור לך בנושא
    אבל רציתי לאחל לך בהצלחה
  • המון המון בהצלחה,
    אני בעד לא לחפש סימנים
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בהצלחה!!!!
    אני ביום רביעי עוברת הזרעה ראשונה ....

אין לי תשובה חד משמעית לשאלתך מכיוון ולעיתים התחושות בשלבי ההריון הראשוניים והתחושות שלפני המחזור לצערי זהות! זאת מנסיונן של הבנות פה בפורום ובכלל,
    הרבה בנות הספידו את החודש בגלל כאבי מחזור והפרשות חומות וכו ולבסוף התברר שזה הריון!

אז אין לדעת , תתאפקי עוד כמה ימים ובעזרת השם תהיה תוצאה חיובית....
  • בשורות טובות
  • טוב,הבוקר ביצעתי את בדיקת הדם הגורלית ועכשיו קיבלתי טלפון מקופ"ח ולצערי הרב התשובה היא שלילית , אני כ"כ עצובה פשוט על סף דמעות , תודה לכן בנות יקרות על נסיון התמיכה והעידוד ,אבל אני נוטשת את הפורום לעת עתה ... שיהיה לכולכן בהצלחה ושנדע רק בשורות טובות ומשמחות
  • בע"ה בטיפול הבא!! אני לא יכולה להגיד לך לא להיות עצובה כי זה מאכזב וזה מה שאת מרגישה, אני כן יכולה להגיד לך להיות אופטימית ושבע"ה תזכי להריון תקין
    בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה