-
לא יודעת , אבל אני יודעת שיש פה בנות שיודעות לעזור.
בהצלחה
-
היי אני עשיתי איקסי זה לא מסוכן והכל בסדר
נולד לי בן בריא ברוך השם
בהצלחה
-
היי
אני עשיתי הפרייה, ונקלטתי בראשונה. רק לאחר 6-7 שבועות להריון, שלחו לי מכתב סיכום הביתה מאסותא ומסתבר שגם אני עברתי אקסי, לא ידעתי קודם לכן שזה התהליך שעושים לי עם הביצית והזרע.... וכל עוד זה הצליח אין שום בעיה וסיבוך פשוט עוזרים לזרע לחדור לביצית. אחרת כנראה שאין אפשרות אחרת.
בהצלחה
-
אין סכנות, תיהי רגועה,
זה לא מסוכן בכלל...אפילו הצחיק אותי שהשתמשת במילה
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
היי,, תראי לבעלי זרע יש זרע חלש מאוד (מיליון זרעים) וגם התנועה לא הכי טובה, לכן הרופאה הסבירה לנו שעדיף לעשות דבר כזה:
חצי מהביציות והזרעים לעשות הפריה רגילה , וחצי לעשות באקסי (מיקרומניפולציה זה נקרא) זו הפריה ראשונה שלנו ובגלל שהם לא יודעים אם הפריה רגילה תצליח להתפתח יפה אז עדיף שנעשה חצי חצי.... והיא הסבירה שכך גם הם ילמדו להריון הבא או לטיפולים הבאים(הלוואי שלא נצטרך) אם הזרע שלו מצילח להפרות בהפריה רגילה גם או שאנחנו חייבים באקסי... למיטב ידיעתי אין בזה סיכונים פשוט עוזרים לזרע כאשר הזרע חלש להפרות את הביצית.... אם לא אמרו לכם כלום על לחלק לחצי חצי את ההפריות אני ממליצה לך לשאול את הרופאה כי זו דרך טובה לדעת אם הזרע מצליח להפרות את הביצית בהפריה רגילה או רק באקסי....
בהצלחה....
לילך...
-
היי מאמי..לבעלי ריכוז הזרע הוא 0.6 שזה אומר שאין מצב לקליטה טבעית כי אין זרעונים חיים כימעט (במיקרוסקופ ראינו 2 שכבר גוססים) לכן עברתי איקסי והחזירו לי 2 עוברים יפים בני 6-7 תאים ורק אחד ניקלט וזו הבת המהממת שלי שבתמונה מתחת..את האמת אני הייתי במעקב ביחידת הריון בסיכון גבוהה לא יודעת עם זה בגלל האיקסי או בגלל שהיה לי גם חשד לרעלת..בכול אופן זה הריון רגיל לכול דבר רק תקפידי לעשות שקיפות וסקירות (כי בכול זאת הריי הם פוצעים חלק מהבייצית בשביל להחדיר לשם זרעון עקשן)..בהצלחה לך מותק ואגב אני בדרך לאיקסי שני כרגע..
[url=http://imikimi01.com/link/link_through/1ui5X-102]
-
אני מה זה מבינה אותך...זה מזכיר לי כמה אני פחדתי מאיקסי, הבנות כאן בטח זוכרות.. עוררתי פה מהומה שלמה..
-
לילך - בהפריה ראשונה גם אם לא אומרים לך....
בדרך כלל עושים חצי חצי (חצי הפריה רגילה , חצי איקסי)...
אם כולם הופרו - מחזירים את ההפריה הרגילה קודם, ואת האיקסי בסוף...
אם הופרו רק האיקסי - מסיקים שהזרע לא יכול להפרות את ביצית...
ולהבא עושים רק איקסים
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
וואי בנות תודה רבה לכם על המידע!!!!
איזה מזל שאתן כאן- לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה!!!
-
גם במקרה שלנו עשו איקסי על כל הביציות... לא נתנו צ'אנס לחצי חצי כי לא היו לי מספיק ביציות מלכתחילה
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
VIL
-
אדנריישלי, ניקלטת בפעם הראשונה???? אני בלחץ מטורף כי אני מפחדת להתבאס,
לילך...