מתוסכלת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל השנה האחרונה עבדתי בתור מדריכת חוגים בגני ילדים,עבודה נחמדה מאוד,כל פעם לגן אחר עם מערך שיעור.עבודה קלילה אבל צריך סבלנות של פיל בשבילה...בכל זאת ילדים.צריך להיות בן אדם מאוד מיוחד כדי לעבוד יום יום עם ילדים ואני מודה,כנראה שאני לא.
    בכל אופן,השבוע נגמרה השנה(גנים פרטיים,החוגים נגמרו שבוע שעבר).עכשיו אני בשבוע ה 8 להריוני מחפשת עבודה.לצערי אין לי מקצוע,לא למדתי ואין לי הכשרה בכלום.האופציה היחידה שאני רואה שמונחת לפני זה בחנויות בקניון וזה כל כך מבאס אותי!לעמוד כל היום על הרגליים,למכור ולשרת אנשים.התסכול הוא שאני יודעת שאני יכולה להרבה יותר מזה אבל החיים היו לא פשוטים בשבילי בכלל ולא יכלתי ללמוד.
    אני לא יודעת איפה לחפש,אני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי.אני כמה ימים בבית וכבר מתחרפנת!
10 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך כל כך מאמי

• מאמי תשלחי קורות חיים לכל מיני משרות שנראות לך
    יחזרו אליייך בטוח...
    שיהיה בהצלחה.
  • שירה היא אומרת שלא מתאים לה לעבוד עם ילדים...
    את יכולה להיות מזכירה. לא עומדים הרבה על הרגליים...
    תחשבי במה באמת את רוצה לעסוק ותתחילי ללמוד, או לקחת קורסים בתחום.
    אחרת כל החיים שלך תצטרכי לחפש עבודות שלא יתאימו לכישורייך.
    עדיף כמה שיותר מוקדם למצוא את התחום ולהשתלב בעבודה, לצבור וותק, פנסיה וכו׳...
    בהצלחה 
  • לא ראיתי שהיא מתנגדת נחרצות
    רק שצריך סבלנות וזה נכון
    אבל בכל אופן אם היא לא תמצא אופציה אחרת יש הרבה הצעות בתחום החינוכי

בגדול בג'וב מאסטר יש ים של הצעות
    קורות חיים בקליק אחד ומיליון טלפונים אח"כ
    מניסיון של בעלי.

• זה לא שחיכיתי לעכשיו לשלוח קורות חיים ולחפש.ידעתי שבסוף יולי נגמרת לי העבודה וגו'במאסטר הוא האתר המועדף עלי ושפצרתי את הקורות חיים שלי מאוד אבל אני גרה באשדוד ולצערי העבודה פה היא לא כל כך מרובה אז הטלפונים שחוזרים הם ממש מעטים וגם הם מכח אדם שאומר: "נעדכן אותך כשנמצא משהו שמתאים".
    ביררתי לגבי קורס של מזכירות רפואית,זה קורס של שנה...ז"א שבע"ה הלידה תהיה איפשהו באמצע ואני די חושבת על זה....מה דעתכן?
  • מזכירות רפואית אחלה משרה
    הקורס גם בערך שנה שזה סביר

• כן,אני יודעת..הקורס הוא שנה,ביררתי.
  • אני למשדתי מזכירות רפואית רק שאין לזה כ"כ ביקוש
    אם את יודעת על ביקוש למשרה הזו באיזור שלך אז לכי על זה
    אני מתפללת ליום שאני ימצא עבודה בזה זה אחד הדברים המהנים שיש!

• אני למדתי מזכירות רפואית במכללת רמת גן, הקורס היה יחסית קצר וממצא, המרצים טובים ויש פתרונות רבים לאמהות "עסוקות".
    לגבי מציאת עבודה, אז לי לקח בערך 3 חודשי חיפוש בהן הגשתי קו"ח ללא מעט מקומות.

בהצלחה

• לפעמים יש קורסים מעניינים מטעם לשכת התעסוקה, תבדקי אצלך בעיר.
    (אחכ אותה לשכה אמורה לסדר עבודה בתוןר מה שלמדת בקורס, מה שיצא לי להכיר:
    עיצוב גרפי, ספרות, תדמיתנות(שזה קורס תפירת בגדים)...)

אם את חותמת אבטלה, אז בזמן הקורס משלמים לך אותה והקורסים ככה בחינם יוצאים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה