חום השחר-האומנם?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה-החלטתי שאני בודקת חום השחר...ואז ברגע האמת קיבלתי "רגליים קרות" והחלטתי שאני מפסיקה לבדוק שמא אני אראה שאני מבייצת ואני בשבע ימים נקיים שלי ואז.....מממ אני יכולה להבין עוד לפני שהתחיל החודש שהוא נגמר...

אני הבנתי שכמה ימים אחרי הביוץ החום ממשיך להיות גבוהה (-שוב,לכמה ימים...) לפי מה שאני יודעת ולפי מה שהבנתי...עיקר הביוץ שלי חל אתמול (-לפי המחשבוני ביוץ) ו-14 יום אחרי המחזור שהיה לי זה יוצא יום חמישי שהיה (-21.7) שבכל אופן בזמן הזה אני ובעלי היינו מותרים...

היום רציתי "להמשיך" (-להתחיל) לבדוק... ויצא לי חום השחר 36.6 שזה חום שהיה לי מהיום שלישי למחזור.. שנע בין 36.6-36.5...

האם חום השחר אמין?? האם לייחס חשיבות לבדיקה עכשיו? הרי הפסקתי באמצע..... זה אומר שעוד לא בייצתי? זה אומר שבייצתי וח"ו הגברת האדומה בדרך?
6 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    שאלתי את השאלה הזו בפורום הרפואי, והרופא שם הסביר לי כי השיטה הזו בכלל לא אמינה... אני אמשיך לבדוק סתם מתוך סקרנות אם היא תעבוד עליי, אבל לא אייחס לזה חשיבות רבה מדיי...
    בכל מקרה, אם גם לך בא לבדוק- תמשיכי. אומרים שצריך החל מהיום הראשון למחזור... לגבי השאלות שלך, אני לא באמת יודעת אם את צריכה לקבל...
    בואי נחכה, נקווה ונראה! מחזיקה לך אצבעות...
    יפעת.
  • אני מאמינה בלהנות עם הבעל כל החודש

לא מאמינה בערכות , לא בחום השחר ולא בשום דבר אחר !!!!
    סתם הופך את כל העניין למכני ומלחיץ
  • הלן יש בנות ששומרות נידה שלא יכולות להיות כל החודש
  • אני מבינה ולכן אפשר להתחיל מיד לאחר מכן בלי ביוציות ובדיקות חום למינהן
    לדעתי זה מיותר

הכל זה מלמעלה

• האמת שאני בדקתי בהתחלה עם ביוצית, עכשיו אני אעבור למעקב זקיקים, על חום השחר בכלל דילגתי.. חוץ מזה זה אמין בכלל? שווה להשקיע כוחות וציפיות על משהו שהוא לא חד משמעי?
    אני בעד להשקיע במשהו שהוא ודאי
  • זה ממש לא אמין
    צודקת עדיף מעקב זקיקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה