איזה מוזר זה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום רביעי חשתי בכאבים בצד שמאל של הבטן-שזה סביר להניח כאבי ביוץ... כי זה כאב....לא ברמות,אבל כאב...)

משום מה עכשיו אני מרגישה כאבים עמומים מאוד (-על גבול הכמעט לא מורגשים)בצד ימין.... לפעמים בצד שמאל.....

לא יכול להיות שהביוץ הוא עכשיו,לא?

כי:

1.לפי מחשבוני ביוץ-היום אני מבייצת והזמן הפורה הוא מ-20.7-26.7 וככה גם לפי החישובים שלי לבד...

2. הכאבים שהיו ביום רביעי היו הרבה יותר כואבים....ועכשיו הם כאבים ממש עמומיםםם.....ממש ממשש
10 תגובות
עמוד 1
  • תשתמשי הערכת ביוץ
  • אוקיי...רעיון...

רק שסביר להניח שאם אראה פס שהוא חלש יותר מפס הבקורת אבין שמועד הביוץ עבר.....כי להיות בעתיד-לא נראה לי שזה ייתכן
  • יש עוד אופציה.
    ללכת לרופא נשים ולעשות מעקב זקיקים
  • זה נראה לי מאוחר מידי כבר עכשיו.......... לא?
  • לכל אישה יש זמן ביוץ שלה.
    לדוגמה לי יש ביוץ מאוחר מאוד. אפילו עם כדור אקק.... לא זוכרת שמו, ביוץ היה ביום 21 מיום ראשון של המחזור. רופה שלי אמרה שיש אפילו בניות ש ביוץ שלהם יוצא ממש בימים ראשונים של המחזור. אם את מאוד לחוצה לכי לבדיקה של רופא. ואל תמתיני אם הריון לא מגיע. אני חיכיתי שנה לא הצליח כלום בסוף היתה בעיה אצל בעלי
  • תודה רבה רבה!

פשוט הפעם המחזור הקדים לי... מה שאומר שהביוץ היה מוקדם יותר מהמשוער...לכן איך אומרים? כלום לא ידוע.....
  • הביוץ לא תלוי במחזור כידוע לי.
  • הרי ביוץ זה הפרדות הביצית מהשחלה.... וברגע שהביצית לא מופרת- היא נכנסת לרחם, מתפוצצת שם, ואז נהיה דימום ווסתי עם כל ה"רחם" שהגוף הכין.....
  • דימום קורה לא בגלל שביצית מתפוצצת, כל חודש רחם מכין את עצמו לקבל ביצית מופרת, הקירות של הרחם מתעבות נבנות מערכות ורידים ועורקים וכאשר זמן רב ביצית מופרת לא נדבקת לדפנת הרחם בזמן מסויים מערכות האלה קורסות וקורה דימום. רחם בכלל לא מרגיש את הביצית לא מופרת כשהיא מגיע אליו. משהו כזה....
    אם אני טועה אז שיתקנו אותי
  • מה??
    הביצית ממש לא מתפוצצת.
    הרחם מכין את עצמו לקליטת היריון כל חודש, בין היתר ע"י עיבוי של רירית הרחם כדי שהעובר יוכל להקלט שם. ברגע שלא נוצרה הפריה, ואין עובר שצריך להיקלט ברירית הרחם, הרירית מתחילה להתפרק. פירוק הרירית זה הוסת החודשית. הרירית מורכבת בין היתר מהמון המון כלי דם.
    לאחר הוסת הרירית מתחילה להבנות מחדש וכך חוזר חלילה כל חודש במידה ואין הפריה.

אני הייתי מציעה לך להפגש עם רופא נשים שיסביר לך על התהליך של הביוץ וההפריה וכיצד הכי טוב עבורך לזהות את הביוץ שלך.
    אולי כדאי לך גם לקבוע מעקב זקיקים לחודש הבא (אם תצטרכי כמובן).
    כך תדעי בדיוק מתי הביוץ ולא תפספסי.
    אל תסתמכי על כאבי ביוץ, הם יכולים להתרחש גם כמה ימים לפני הביוץ עצמו, אפילו עד שבוע לפני הביוץ.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה