בנות יקרות שלי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה? אלוהים, אני ממש התחלתי להתעייף מכל הנסיונות האלו לקלוע לביוץ... התחלנו יום אחרי שהפסיק לי המחזור וזה ההספק: 18/7; 20/7; 22/7; 23/7; 24/7... והיד עוד נטויה.

לפי החישוב שלי (27 ימים ממחזור למחזור) יום הביוץ שלי היה בערך ב- 23/7 ומכאן ריבוי הנסיונות סביבו...

מה דעתכן? יש טעם להמשיך בקצב הזה? נראה לי שגם בעליקי קצת התעייף... חבל שאי אפשר לדעת מעכשיו אם נקלטתי- כדי לחסוך לנו קצת מאמץ באמצע השבוע, כששנינו מתים מעייפות.

ערב מקסים לכולן!
    יפעת.
7 תגובות
עמוד 1
  • ממממ..... סורי על השאלה אבל למה התחלתם יום אחרי שנגמר המחזור ?
    הרי אין ביוץ
  • למה שלא תיקני ערכה לבדיקת ביוץ, זה עובד.......
  • יפעתי אני ממליצה לך לא להפוך את המשימה להרות למשהו מכני
    זה לא בריא לזוגיות ושוחק לדעתי
    נראה כי אתם עובדים כמו רובוטים רק במטרה להרות ולא להנות
    תנסו להנות האחת מהשני ולעשות את זה בכיף
    הכל לטובה והכל מלמעלה ואת תכנסי להריון בעזרת השם בקרוב, הכי חשוב בלי לחץ !
  • הי יפעת...
    אני מבינה אותך לגמרי... אני מאוד סובלת כשזה הופך למטלה טכנית, לא נהנת בכלל ואכן קשה לשמור על הקצב באמצע השבוע...
    המלצתי - לנסות להפוך את כל העניין ליותר קליל, לדבר על זה עם בעלך בהומור, להכניס אלמנט של משחק פה ושם (תפעילי את דימיונך).
    אחחח, איפה איפה הם, הימים הפרועים, שבהם לעשות סקס פחות מפעמיים ביום היה נחשב לסטייה??!!!!...

ענת
  • אני גם לא לוקח את העניין של ה"לעבוד" כפרוייקט אלא כבאמת הנאה... ולפעמים שלא בא לי- אז אנחנו לא עושים... (-למרות שאנחנו בזמן הפורה שלנו) לפעמים היינו נרדמים-בלי לעשות כלום ושוב, בימים הפוריים שלנו... נכון, אז אולי היינו משלימים את זה בבוקר...אבל כי רצינו אחד את השני...

אני לא חושבת "שעבדנו" הרבה החודש הזה.... כל יום פעם אחת.... (-אם אני לא תוהה...) ואתמול? אתמול כלום.... והיום לפי המחשבוני ביוץ זה היום האחרון של זמן הפריה.....

• בס"ד

יפעת!!

נשמה.............................

בכלל לא מומלץ לעשות מה שאתם עושים!!!!

ולמה? כי זה חסר תועלת לחלוטין!!! אין שום סיכוי שבעולם שיום אחרי המחזור

יהיו הימים הפוריים!!! חכי לפחות שבוע אחרי המחזור ואז תתחילו !!

מאמי זה יגמור את הכוחות שלכם לגמרי! אנחנו אחרי שבוע כבר מתעלפים כמעט

וחוץ מזה חשוב שטיב הזרע יהיה בפריחתו לא?
  • חמודות,
    כולכן צודקות... זה לא שאני לא נהנית כשעושים, אבל להניע את עצמי קצת יותר קשה... הסיבה שהתחלתי כבר יום אחרי סוף המחזור, היא שכשריכזתי את המאמצים רק סביב מועד הביוץ המדיוק בחודש שעבר, לא קרה כלום... אז החלטנו להרחיב את הספקטרום...

מקווה שהמאמצים נשאו פרי ומאחלת לכולכן חודש מוצלח!
    יפעת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה