שאלה למי שלקחה פעם פיורגון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, היום התחלתי להזריק פיורגון, אני רוצה לדעת אם נותר לעשות הליכות או להשתזף??? ועוד שאלה, אני בת 23 והרופאה רשמה לי בפרוטוקול שיש להזהר מריבוי יתר בשל הגיל הצעיר שלי, והאחיות לאחר שעשיתי בדיקת דם ואולטרסאונד אמרו לי להזריק מיום שני עד יום שבת, זה אומר 6 ימים ולפי הבנתי הייתי צריכה רק 5 ימים, אני מפחדת שהאחיות לא יודעות את זה שיכול לקרות ריבוי יתר ואז הטיפול יסתבך, ממליצות לי להתקשר לבדוק??? נראה לכן הגיוני??? דרך אגב אני מזריקה 75 יח' ביום...

לילך...
3 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שחשיפה מרובה לשמש לא מומלצת בטיפולי פוריות, כי העור יותר רגיש,
    אז אולי כדאי להימנע לעת עתה (ובעצם כלל...זה לא בריא)
    הליכות וכל פעילות אחרת שעולה על דעתך מותרת בהחלט, אין איסורים.
    את אכן צעירה ויש להיזהר מגירוי יתר, אך גירוי יתר לא יווצר כתוצאה ממספר הימים שאת לוקחת את הפיורגון אלא כתוצאה מהמינון.
    את קיבלת מינון מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך!!! בעצם הכי נמוך אם אני לא טועה,
    כך שלא נראה לי שיש לך מה לדאוג,
    את גם לא לוקחת את הפיורגון רצוף ללא מעקב זקיקים, כ יום יומיים בודקים מה מצב הזקיקים שלך, ומדווחים לרופא והוא נותן המשך הוראות...
    הטיפול לא יסתבך לך כתוצאה מלקיחת הפיורגון 5 או ימים...זה ממש לא זה...
    אל תדאגי ולכי בעקבות ההוראות
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• וואאייי תודה רבה הרגעת אותי... אבל רגע אמרת שאני עושה כל יום יומיים מעקב זקיקים אבל במשך השישה ימים האלו שאני לוקחת את התרופה אני לא הולכת למעקב זקיקים אלא רק יום ראשון כשאני מסיימת לקחת.... לזה התכוונת שזה בסדר???

לילך...
  • אין לך מה לדאוג
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה