אודליה 84 תיכנסי, בבקשה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי,
    בהמשך להודעה הקודמת שלי, ראשית תודה על תשובתך
5 תגובות
עמוד 1

• היי שיר

קודם כל אני רוצה להדגיש שאני לא רופאה ואין לי את הסמכות להגיד לך אם יש לך סיכוי להכנס להריון מההזרעה הזאתי או לא..
    אבל אני יכולה להגיד לך שלהיות אמא את תהיי בעזרת ה'!

קודם כל את בטח יודעת שעל בדיקה אחת לא מסתמכים, אני מקווה שעשו לכם בדיקה נוספת כי תמיד יש גורמים שיכולים להשתנות מבדיקה לבדיקה, כמו ימי המנעות- אם נמנעתם מיחסים יותר מידי ימים התשובה יכולה להיות אחרת, אם נמנעתם רק יום אחד קרוב לוודאי שהתוצאה תיהיה יחסית נמוכה.
    לפי התוצאות ניראה שיש זרע יחסית חלש, אני מדגישה יחסית כי שאר הקרטריונים ניראים בסדר יחסית, אחוז תאי הזרע בתנועה הוא בגדר הנורמל, התנועה המתקדמת-טובה באחוז יחסית נמוך מהנורמל אבל עדין בסדר, והכי חשוב המורופולגיה לפי WHO תקינה (מעל 4% זה תקין)
    אני רוצה לעודד אותך, אצלי היו זוג שאחרי ההזרעה היו רק 1 מיליון בתנועה (שאצלך יש 12.4 מיליון- לפני ההשבחה) היינו בטוחים ששולחים אותם ל ICSI אבל אחרי שבועיים הבטא יצאה חיובית משמע- צריך להאמין ולקוות שהכל יהיה בסדר!!

בהצלחה!!!
  • אין עליךךךךךך תודה ....
    רק החיוך שהעלת על פניי עכשיו היה שווה הכל...
    מבטיחה לקחת בפרופורציות את הענין גם אם במידה ולא ילך..... (בתקווה שכן)

כמה זמן מרגע נתינת הזרע אני צריכה להגיע למעבדה ?
    בסוף ההשבחה מה בגדול אני צריכה לדעת ?

ושוב תודה תודה תודה

• אני שמחה שגרמתי לך לחייך
  • ממליצה בחום לתת את הזרע במקום,
    לא יודעת....כל העניין הזה של להביא מהבית נראה לי מלחיץ....
    אם יש פקק בדרך, תאונה אפילו קלה...כל עיכוב שהוא.....
    שיהיה המון בהצלחה,
    ואל תתעסקי במספרים וסטטיסטיקות,
    יש סיכוי תמיד,
    ואיך אמרה לי פעם איזה רופאה "את צוחקת על כל המספרים" - וזה נכון,
    עובדה שנכנסתי להריון בהזרעה שהרופא לא נתן שום צאנס ואמר "הפריה מיד, לא צריך הזרעות" - ונקלטו תאומים בהזרעה יחידה
    עובדה גם שנכנסתי להריון בהפריה הראשונה שעשיתי, כעבור 4 שנים (לצערי ההריון לא היה טוב והדופק פסק )
    ולפי הנתונים של הבעיה אצלי- כל זה לא אמור היה לקרות.
    חוץ מזה, הFSH שלי ירד - אין דברים כאלו!!!!
    הרופא הסביר שזה נתון שלא יורד אלא אם עושים את הבדיקה ביום הלא נכון או משהו כזה- ועשיתי פעמיים ביום ה3 למחזור, בהפרש חצי שנה וירד מכמעט 18 לכמעט 15
    אופטימיות. הכי חשוב.
    בהצלחה
  • פשוש"ה - הלוואי, יואו זה היום בצהריים אני מזה מתרגשת....

לצערי לא נוכל לתת את הזרע במקום בעלי בעבודה....אני מתקשרת אליו אומרת לו להכין ואני יוצאת לדרך ..... 40 דק נסיעה בערך (במעבדה אמרו לי להגיע עד שעה וחצי) מקווה שזה יהיה בסדר......

איזה הזוי את קולטת שאני אחזיק צמוד לגופי יותר ממיליון ילדים שלי בפוטנציאל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה