היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רואה שישנה התעניינות בנושא הדיקור אשמח אם נקיים את המפגש !!!!
דרך אגב אני נפגשת עם תותי ביום שישי אם אתן רוצות המלצות (באישורה ואני מפרסמת את זה )
ושוב בנות למי שמעוניינת אני באמת רוצה לעזור !!!!!!!!!
9 תגובות
עמוד 1
היי,
שאלה: אני לאחר הפלה הריון מחוץ לרחם.. ההפלה היתה בעזרת זריקות שקיבלתי. אני כבר כמעט חודשיים אחרי ההפלה ועדין לא קיבלתי מחזור כי הבתא עדין לא התאפס.. הבתא יורד באיטיות רבה היום אני עומדת על 50 בערך.. האם ישנה דרך לעזור דרך הדיקור להורדת הבתא ?
תודה ...
היי a0610 אז ככה בעזרת הדיקור ניתן בהחלט לאזן את הגוף ובחינה הורמונאלית ופועל יוצא מכך זה עוזר"להביא את הווסת " מוקדם יותר וכמו כן הבטא תתאפס בתור משהי שחוותה הריון חוץ רחמי לפני כחודש אני יכולה לאמר לך שבעזרת פורמולת צמחים ודיקור אצלי כבר הבטא התאפסה וקיבלתי ווסת כשבועיים לאחר ההפלה ..... מה שכן מאוד חשוב לחזק את הגוף לאחר ההפלה בכדי ליצור בסיס חזק לקאת ההריון הבא אשמח לסייע לך במידה ואת מעוניינת !!!
תהיי חזקה או טוטו זה מאחורייך ..... כנרת
היי.. רשמת פורמולת צמחים , אשמח אם תפרטי לי מה זה... האמת שאני כבר שבורה מהעניין שהבתא לא יורד.. אני כל שבוע עושה בדיקות דם כבר כמעט חודשיים. בנוסף כמה טיפולי דיקור צריך לעשות עד שהבתא תתאפס ? תודה רבה....
אז ככה ישנם צמחי מרפא סיניים אשר ניתנים במגוון צורות אבקות כדורים ומעיין סירופ בכדי לדעת אילו צמחים לרשום לך ישנו צורך באיבחון מדוייק לאחר האיבחון ניתנים לך צמחים שאותם ניתן לרכוש בבתי מרקחת המתמחים בנושא לנושא של הבטא אני מבינה את הקושי כיוון שעד שהבטא לא מתאפסת ישנם עדיין הורמונים המופרשים וזה לא קל לגבי כמה פעמים /זמן יש לעשות את הדיקור זה מאוד משתנה תתקשרי אליי אשמח לייעץ לך
0577337376 כנרת
היי כנרת זה בסדר אם אני גם אתקשר?
היי כנרת,לא יצא לי להודות לך על ההצעה ולומר לך שכבר התחלתי דיקור בתחילת הטיפול אבל המון תודה ובהצלחה
ורדים
אז יש פרטים לגבי המפגש?
לולה26 היי אני עדיין ממתינה אני מאמינה שמתגבש משהו אני יודעת שאת מעוניינת מי עוד ?כדאי לכן חוץ מזה שתהנו מטיפול אני מכינה אחלה עוגת גזר