פעילות גופנית בטיפולי ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אולי מישהי התייעצה עם הרופא או האחות ויודעת , האם מותר לעשות כושר או הליכות או פעילות גופנית בזמן הטיפולים ??? הזריקות ???? התחלתי היום לקחת פיורגון ובתקופה האחרונה הקפדתי על כושר כדי שגם בהריון בע"ה אוכל לעשות הליכות וכושר... עכשיו אני מפחדת לעשות נזק , האם אתן יודעות אם מותר? מומלץ ? או עדיף שלא ? לעשות הליכות ??? או כל פעילות אחרת ??? כמובן שאחרי ההחזרה אני ינוח כמה שיותר עד שאדע מה קורה עם העובר הקטנטן.. אך בנתיים אני חוששת לעייף את הגוף....
    סליחה שחפרתי... אבל לא תמיד נח להתקשר לאחיות בבית חולים לשאול כל דבר...

לילך...
2 תגובות
עמוד 1
  • היי.. אני לא יודעת לגבי הפרייה אבל בהזרעה שאלתי את הרופא והוא אמר שכל עוד אני לא מתאמנת לאולימפידה
  • אפשר לעשות פעילות גופנית בזמן טיפול,
    אך אחרי ההזרעה או ההפריה - כדי להפסיק ולתת לגוף זמן לקלוט את העובר....
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה