חום גוף ורועדות בשינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' בוקר טוב
    שמתי לב שלאחרונה חם לי מהרגיל,גם עם מזגן חם,כשלכולם כבר קר,הגוף שלי חם,תמיד חםהאם זה בסדר???עכשיו התעוררתי,בבית מופעל מזגן,לבעלי קר,ולי לא,אני נוגעת וכל הגוף שלי חם!!!לא כואב לי כלום ואני לא מרגישה כמו מרגישים כשיש חום....
    ועוד דבר,זו כבר לא פעם ראשונה שאני שמה לב לזה(גם בדרך כלל ברגע שאני מתעוררת,אבל זו לא חוויה של יום-יום)שאני רועדת אבל כאילו מבפנים...,עכשיו גם,חשבתי זה בעלי,חיבקתי אותו והתברר שהרעידות בכלל ממני,וכשאני נזכרת,זו כבר לא הפעם הראשונה....,שוב,לא כואב לי כלום או משהו...,האם תופעה זו נורמאלית???

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית, תמדדי חום על ידי מדחום - זה יפתור את עניין תחושת החום, האם אמתית או לא. כל עוד חום הגוף שלך תקין, אז אין משמעות לתחושה שחם לך. לגבי הרעידות, איני מכיר תופעה כזו.

לאור ריבוי התלונות - חשד לירידת מים, ל"ד גבוה, הקאות/בחילות, חום ורעידות - אני ממליץ בחום כי תגשי להבדק על ידי הרופא שלך ו/או במיון יולדות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה