רציתי לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ערן בוקר טוב שוב!!!
    1.אז ככה,חום עומד על 36.4
    2.לחץ דם במדידה ראשונה היה 128\80 ובמדידה שניה ושלישית(לאחר דקה בערך) היה 116\70
    3.לגבי דליפה של מי שפיר:לפי ה"מיטסט"(אם זה אכן אמין),הייתי אם הפד כשעתיים בערך,הוא יצאה תקין לגמרי...,בטח אם הייתה דליפה היא לא הייתה פוסקת...,תקן אותי בבקשה אם אני טועה...
    4.לגבי רעידות,זה קורה לי,כן,אבל ממש נדיר,לא כל יום...,אז אני גם לא יודעת מה זה...,זה רעידות חלשות כאלה,מבפנים...,כמו רטט כזה,נראה לי זה בחלק של הגוף העליון....,זה ממש חלש כזה,קשה גם להבחין מאיפה בדיוק זה בא ואם זה כל הגוף,אני פשוט מאוד רגישה,לכן אני שמה לב להכל!!!חשבתי אולי זה העובר???יש מצב שהוא רועד ואני מרגישה את זה???
    5.לגבי רעלת הריון...,באמת יש מדי פעם בחילות אבל הן חולפות מהר מאוד,כמו גל כזה ואז עובר...,אין לי בצקות,לחץ דם לפעמים עולה עד ל140-145\85-92,אולי כי אני רגישה לחום ולמה מה שקורה מסביבי או מעייפות,גם בסופו של דבר כולנו בני אדם והלחץ דם אכן עולה ויורד...,גם לאחרונה התחלתי לשתות שוקו ואייס קפה,ממש בא לי,לפעמים גם ליטר של שוקו נכנס בי כמו כוס מים,בחיים לא היה דבר כזה!כל מה שקשור לקפאין לא היה נכנס לגוף שלי.....,עכשיו קשה לי לסרב לעצמי,לפי הבדיקות דם ושתן שעשיתי לפני,אין לי חלבון בשתן...וגם כשאני בא לרופא שלי עם כל התלונות,הוא אומר שאני סתם מכניסה לראש כל מיני דברים ושאם לא הסמפטומים האלה,אז הוא בכלל היה בספק אם אני בהריון או לא.....,אבל אני בכל זאת חושבת לנכון לשאול ולהתייעץ,כנראה הוא לא הכתובת אחרי כל התגובות של "עידוד" כאילו,אבל אני כבר מתביישת לפנות אליו....
    ככה שאני מצטערת על החפירות כאן,ואני מודה לך על מענה וסבלנות...,זהו ההריון הראשון שלי,כמובן מאוד מאוד חשוב לי,לכן אני דואגת נראה לי משהו חריג מתרחש איתי...
    לגבי רעלת הריון,האם יש בדיקות מסויימות שעדיף לעשות,בשביל לשלול את הנושא???

תודה מראש ושוב סליחה

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. מצוין
    2. גם זה טוב
    3. אכן צודקת
    4. זה לא העובר, אני גם לא יודע מה זה
    5. למדוד לחץ דם, חלבון בשתן, ספירת דם וכימיה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה