מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף די אין לי כוחות! עכשיו הודיעו לי 3 חברות שהם בהריון והתחתנו אחרי..לפני שלושה חודשים!!! אני נשואה כבר חצי שנה!!!!! ואין כלום בדרך! אני לוחצת על בעלי לעשות בדיקות זרע כל הזמן הוא דוחה את זה...היום היה לו יום פנוי אמרתי לו ללכת לעשות ווהוא עייף עלה לישון!!
    יש כל כך מתח ביננוווווו! אני לא יודעת כבר מה לעשות!!!
    כל החברים שלו המעצבנים האלה כל שבועים שואליםאותו נו יש משהו בדרך! איזה מעצבנים! וחטטנים! הוא מת כבר לילד!!

מה
6 תגובות
עמוד 1
  • הי טליה

לחץ לא יעזור לכם רק אמונה תאמיני וזה יקרה
    וגם ללחוץ על הבעל זה לא טוב את יודעת בשבילם בדיקת זרע זה רציני
    הם לוקחים את זה קשה
    חוץ מזה את מנסה רק חצי שנה זה לא הרבה זמן
    רוב הזוגות נכנסים רק אחרי שנה

תאמיני וזה יקרה
    והכי הכי חשוב זה לשמור על מערכת יחסים טובה עם הבעל
    אסור שזה ישפיע
  • טליה יקירתי תורידי הילוך , את גורמת לעצמך נזק לבעלך וגם ליחסים בינכם
    בגלל זה גם יש מתח בינכם !
    את צריכה להרגיע את עצמך, יתכן שרק בגלל הלחץ את לא מצליחה !
    לגבי הבדיקה של בעלך, אולי לא נעים לו לקחת את ההפניה לרופא או לבקש את ההפניה תשאלי אותו תתענייני ואולי תוכלי להקל עליו ולקת את ההפניה בשבילו
    אולי קשה לו עם עצם עשיית הבדיקה, תדברי איתו בעדינות ותסבירי לו שככה את עובדים בפול גז על ניוטרל ויתכן שיש בעיה כלשהי שניתן לפתור אותה ומיד להיקלט.
    דברי אל ליבו, ברוגע וברוך והסבירי לו ואני בטוחה שהוא יבין אותך !
    הכל צריך להיעשות בעדינות שכן זה לא עניין פשוט גם עבורו !

את חייבת לקחת את עצמך בידיים רק ככה תצליחי לעזור לו ולעצמך !

הלן
  • מה שהבנות רשמו פה מאוד נכון!!!
    לגברים יש קטע של אגו וקשה להם לחשוב על זה שהם צריכים לעבור איזו בדיקה, שהיא הכי פשוטה בעולם, ואולי יגלו שמשהו אצלהם לא בסדר.

תאמיני לי שגם אני באותה סירה, רק שאנחנו מנסים כבר כמעט 9 חודשים. לא כיף!

תהיי חזקה ואופטימית.
    תנסי לדבר ללב שלו וכמה שזה חשוב לשניכם.

ולגבי ההערות של החברים, כמה שזה קשה והם לעולם לא יבינו שהם מחטטים, עד שהם יתחתנו או ינסו להביא ילדים לעולם, חייבים לנסות להתעלם ואפילו לחייך ולהראות להם שהכל בסדר. הפוך על הפוך!!

אני אומרת לכל אלו שמחטטים מה קורה עם ילד: " למה, אתה דואג?? כי אני לא" ונותנת להם חיוך גדול ככה שאין להם מה להגיד.

וקבלי ממני
  • אני מסכימה עם כל מה שנאמר כאן!

הלן צודקת, כך אני עשיתי עם בעלי... ראיתי שזה נושא רגיש מאוד שלוחץ על האגו הגברי המשובח שלו....פשוט לאט לאט ובעדינות (כי לא הלך לי בשום דרך אחרת)
    הגעתי אליו (לליבו כן?!) ודיברתי איתו , הסברתי לו עד כמה זה חשוב , אמרתי שהרופא שלי אמר שלא ניתן להתקדם בתהליך ללא בדיקת זרע, הרופא אפילו לא היה מוכן לעשות לי צילום רחם, הוא תמיד אמר "אני לא יכל לעשות לך צילום רחם, בדיקה כזאת פולשנית שאולי עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך וכשבעצם הבעיה אצל בעלך!!!" - הרופא צדק, כך שכנעתי אותו, אפילו הלכתי במקומו לקופ"ח שלו להוציא לו התחייבות כי לא נעים לו הוא מכיר שם את כל האנשים ואותי בקושי מכירים.....

אבל קודם כל ממי ס ב ל נ ו ת.....זה דורש המון סבלנות, נכון שכל יום של אי וודאות נראה כמו נצח אבל תאמיני לי שתוך חודש חודשיים אתם עושים את כל מה שצריך ותעלו על הגל.........(אולי גם תופתעו בדרך מי יודע
  • מסכימה עם כל מה שנאמר פה לפני...
    את חייבת להוריד לחץ...
    את תראי שהכל יסתדר ברגע שתעשי את זה...
    את לא בתחרות עם אף אחת...
  • כל מילה שנאמרה פה נכונה, הגברים פשוט מפחדים שזה יפגע להם באגו שלהם והם לא כמונו הנשים שמוכנות לעשות כל בדיקה אפשרית רק כדי שיגיע ההריון המיוחל... אני ובעלי מנסים כבר 9 חודשים וידוע שיש אצלי בעיה וכבר חצי שנה אני חופרת לבעלי שיילך לעשות את הבדיקה ורק מחר הוא הולך סוף סוף (איזה לחץץץץ!!!!!!!!!!!!) אל תתייחסי לאנשים, זה מוכר לכולנו שהם דוחפים את האף לאן שלא צריך... פשוט תתעלמי. יהיה בסדר בסופו של דבר, רק צריך המוןןןןןןןןן סבלנות......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה