בעלי הודיע לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהוא מתכנן לנסוע סופ"ש להורים שלו עם להב (אם אני לא אלד עד אז)
    אני כמובן לא אצטרף לנסיעה כזאת ארוכה בשבוע המתקדם שלי
    אני עם מועקה בגרון ודמעות בעיניים.
    קשה לי לחשוב להיות סופ"ש שלם בלעדיהם.
    לא להיות עם הילדה שלי.
    לא לדעת איך מתייחסים אליה.

אוף ממש עצוב לי והנה עכשיו אני בוכה :-((((((((

בנוסף גם גיסתי הציעה שב11 לאוגוסט הוא יגיע איתה לסופ"ש ואז יחזור במוצ"ש הביתה וישאיר אותה עוד כמה ימים בירושלים.
    וזה כבר נראה לי לא ראוי בעליל. אני אהיה אחרי הלידה - הילדה בטח גם ככה תהיה רגשי כי התווספה עוד אוצר לבית וככה ננטוש אותה?
    נכון שזה למשפחה - אבל עדיין....
    היא עלולה לחשוב שעזבנו אותה לטובת הילדה.
    אני מבינה שההצעה הזאת באה עם רצון טוב - אבל לדעתי זה חסר מחשבה והגיון לחלוטין

14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי -
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אני לא נתתי לבשן לנסוע כשהייתי בחודש תשיעי לאף מקום...

וברור שאחרי הלידה זה רק יגרום לילדה תחושת נטישה...

• אני לא בהריון , והייתי מרגישה כמוך .
    זה לא לעניין "להודיע " ובאמת סליחה אם אני נדחפת או פוגעת . זו ילדה של שניכם .
    ואחרי הלידה - כמה שיהיה לך קשה להתמודד עם שניים - עדיין זה חשוב שלהב תהיה בבית שלה!

דברי איתו ..בנועם .. תסבירי לו שילך איתה, ויחזור באותו היום .
  • מותק!!
  • מסכימה איתך בלי הורמונים ובלי הריון
    מה זה "הודיע" - בדיוק מסוג הדברים שקובעים ביחד.
    להזכירו - את הרי לא עושה כלום היום (לדבריו!), אז לפחות החלטות בנוגע ללהב תקבעו ביחד.
    ואם זה לא מוצא חן בעיניך - תטילי וטו!
    הם באו אליכם, זה שהוא לא מצא את הזמן לבוא להיות איתם - זו לא אשמתך!
  • מסכימה עם מה שנאמר!
    קבלי המון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מסכימה עם קודמותיי... מה זה "הודיע"???
    זאת אמורה להיות החלטה של שניכם.
    והצעה של גיסתך, למרות הכוונה הטוב, ממש לא לעניין לדעתי.
  • תודה בנות
    אני רק אתקן את הניסוח ההודיע הזה באמת קצת צורם
    כבר דיברנו על זה שאני לא אוכל לנסוע במהלך חודש תשיעי ומקסימום הם יסעו לבד
    אבל עכשיו כשתכלס הוא פתאום בא ואמר שהוא החליט לממש את מה שדיברנו אז פתאום מאוד מאוד מאוד מאודדדדדדדדדד קשה לי עם זה
    מה גם שחשבתי על שבוע 37 ולא על שבוע 39+

• אני מסכימה עם כל מה שנאמר, זה לא לעניין בכלל...

• בחודש 9 שהיתי בהריון עם בני דרשתי מבעלי שלא יצא לים במסגרת העבוטדה ואפילו מנהל שלו הבין את זה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לולי,
    הפעם אני כל כך מבינה אותך,
    אני חושבת שגם אם דברתם על זה בעבר ועכשיו זה עושה לך נורא עצוב להשאר לבד כל השבת- בלי קשר לאם תלדי או לא- אז הוא צריך להתחשב.
    ואם זו לא אופציה שתסעו יחד, וזו לא אופציה שהם יבואו אליכם לסופ"ש (או שכן? או שלא?...לא משנה לא רוצה להתערב או לעצבן אותך)
    אז נראה לי שהוא צריך לוותר בשבילך.

לגבי כמה ימים אצל גיסתך אחרי הלידה- אם להב לא רגילה לזה, ממש לא לענין בכלל להתחיל דבר חדש שיכול להתפרש כנטישה ועוד אחרי הלידה, זו דעתי.
  • אל תבכי ממי
  • אני כן חושבת שההורמונים מוסיפים, אבל רק לתגובה לא לרצונות האמיתיים שלך..
    הרי זה ענין של גישה ואופי, יש כאלה שגם יומיים אחרי לידה מוכנות לעזוב את התינוק ולהתאוורר ויש כאלה (כמוני, כמוך וכמו אחרות) שקשה להן לשחרר גם בגיל בת מצווה

• רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה