אוףףףףףףףףףףףףףףף אין לי אוויר כבר!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר לא יודעת מה אני מרגישה, אם בא לי לבכות, לצחוק, להרביץ למישהו, אני רק יודעת שאני בלחץ אסטרונומי ושכבר קשה לי לנשום!!!
    התחלתי לפני ארבעה ימים טיפול של הכדור איקאקלומין בפעם הראשונה ואני מתפללת לאל שהאחרונה.
    אני מנסה כבר 7 חודשים, חודש שעבר הייתה לי הרגשה ממש ממש טובה וכשקיבלתי האכזבה הייתה כ"כ גדולה שהייתי בדאון כמה ימים!!
    בקיצור הרופאה לא עשתה לי בדיקות הורמונליות, לא מעקב זקיקים, כלום!!
    וגם לא לבעלי( אני מקווה מאוד שהבעיה לא אצלו) ושאין בעיה בכלל אצל אף אחד מאיתנו.
    בקיצור הנקודה היא שהתחלתי את הטיפול ללא בדיקות וללא שום דבר, יש לי מיליון ואחת שאלות ואני מרגישה שפשוט אין לי אוזן קשבת!!!
    יום חמישי אני הולכת אליה, נקווה שהביוץ שלי תקין והיא תראה ביוץ עם המון המון זקיקים גדולים :-)
    קראתי הרבה על הכדור הזה והרבה נשים נקלטו בחודש הראשון שנטלו את הכדור, הלוואי וכך יהיה גם אצלי, וב"ה אצל כולנו....
    קצת חפרתי אבל הייתי חייבת קצת להוריד מהעומס שאני מרגישה שיש עלייי....
10 תגובות
עמוד 1
  • הייי,
    אני אגיד לך משהו ובטח שמעת את זה מליון פעם, אבל הלחץ ממש לא מוסיף לתהליך אלא בדיוק ההיפך. נכון שהרבה בנות נקלטו על הפעם הראשונה והלוואי שככה יהיה גם אצלך, אבל חשוב להתאזר בסבלנות וברוגע כדי שהטיפול יצליח.

מהדברים שלך לא הבנתי אם עכשיו מקבלת טיפול כמו שצריך כמו מעקב זקיקים, פרופיל הורמונלי מאוד חשוב לפני כניסה להריון וכו וכו.
    למה התחלת לקחת אקקלומין? את פוליציסטית? האם עשית צילום רחם?

הלוואי והחודש תקבלו ברכה

• היי,
    אני מזזזזהההההה מבינה אותך....... אבל רק שאני יבין, יש לך שחלות פוליציסטיות? כי צריכה להיות סיבה כלשהי שהרופאה נתנה לך את הכדורים האלה כי לא נותנים אותם סתם ככה.... ואת חייבת מעקב זקיקים ביחד עם זה אחרת לא תדעי אם זה משפיע ואם את לקראת ביוץ.
    אני לא רוצה לבאס אותך ואני מקווה שאצלך זה יילך בקלות ובמהירות אבל אני כבר עשיתי 2 סיבובים של איקקלומין שכל פעם הרופא העלה לי את המינון ובנתיים זה לא השפיע עליי ב-כ-ל-ל !!!!!! ואנחנו מנסים כבר 9 חודשים... עכשיו אני צריכה להתחיל בסיבוב שלישי במינון של 4 כדורים ביום בתקווה שזה ישפיע וגם סוף חודש הבא יש לי תור לרופא פוריות כי כרגע האיקקלומין בכלל לא משפיע עליי....
    אז אני באמת באמת מקווה שעלייך זה ישפיע ותיקלטי במהרה!!
    בנתיים במקביל אני ממליצה שבעלך יעשה בדיקת זרע כדי לראות שהכל תקין אצלו וככה תדעו במה להתמקד. בעלי עושה ביום חמישי את הבדיקה ואני כולי רועדת מפחד ומקווה שהכל יהיה תקין ושרק אצלי הבעיה.....

מחזיקה לך אצבעות, אל תתייאשי!!!
  • נשנוש - פעם שלישית גלידה ,אההה סליחה תינוק
  • ממש חוסר אחריות מצידה של הרופאה לתת לך איקקלומן "על עיוור", אני קבלתי איקקלומין אחרי שעשיתי פרופיל הורמונאלי ו3-4 מעקבי זקיקים כל חודש במשך 3 חודשים! מה זה זה? היא אפילו לא יודעת אם את פוליצסטית, אם את מבייצת נכון, ממש רשלנות!
  • soshi- חשבתי שרק אני משתגעת מהאיקקלומין...... עכשיו אני עולה למינון של 4 כדורים ביום, איזה תופעות לוואי בטח מחכות לי כבר.......
  • טוב אז עכשיו אני כבר ממש ממש מיואשת!!!
    משהו היה נראה לי הזוי בקטע הזה שהיא הביאה לי כדורים בלי שהיא עשתה לי איזשהי בדיקה שבאמת מראה שיש בעיה וצריך את הכדור הזה!!
    עכשיו אני מרגישה הכי מטומטמת בעולם, כי לקחתי את הכדור הזה מרוב ייאוש ומרוב תקווה שאולי זה מה שיגרום לי להיקלט!!
    היום זה הכדור האחרון, אז אם זאת טעות אז הטעות כבר נעשתה לצערי, אני רק מקווה שזה לא יזיק במקום לעזור
    הגלי חום,העצבים, חוסר הסבלנות והכאב ראש הנוראיים האלה זה מהכדור הזה???
    היו לי גם הפרשות חומות כאלה מוזרות שרק אתמול נפרדו ממני, זה גם מהכדור??
    מה אני יגיד לכן, לא פשוט הסיפור הזה, מתסכל מאוד, ומלחיץ ביותר!!
    אני מתפללת לאל כל יום שאני אקלט ב"ה בקרוב ושהכל בסדר :-)
    בנות, אני מתפללת בשביל כולנו שב"ה החודש הזה ניקלט :-)
    תודה על התשובות ועל התמיכה...
  • [green]אין לך ממה להתייאש!!!! להזיק זה לא יזיק! דווקא יכול להעלות את הסיכוי שלך להיקלט (כי זה גורם לריבוי זקיקים) פשוט זה לא נכון לדעתי שהיא נתנה לך ככה סתם מבלי לבדוק את שניכם!!!!

הרופא שלי לא הסכים בשום אופן לתת לי אותם עד שבעלי לא עשה את בדיקת הזרע....

את לחוצה מאוד, די תפסיקי.... תחשבי חיובי יהיה חיובי...... ושוב לא יעשה לך שום נזק הכדורים אף יתכן שזה יגדיל את הסיכויים שלך להקלט החודש

בהצלחה
  • שיר26 מה זה הצבעים האלה???
    הכתום הזה בכלל! הכנסתי את הפרצוף למסך כדי לקרא אותך!!
  • הצבעים זה אופטימיות יקירתי, קצת צבעוני בעיניים לגוון מידי פעם
  • בס"ד

מתוקה!!!!

כמו שכל הבנות אומרות : רוגע היא מילת המפתח !!!! ואיך עושים זאת??

אין לי מושג !!! אם למישהי יש איזשהוא מתכון סודי ניראה לי שכולנו נקפוץ על זה בכדי

ללמוד!!! מאמי יכול להיות שבשבילך התעסקות עם תחביבים ( קריאה,מוזיקה, טלוויזיה )

דברים כאלו יכולים להסיח את דעתך , אני יודעת שלי זה לא עוזר!!! אבל תנסי כל אחת

מגלה בסוף מה הכי טוב לה!

ועוד דבר אל תלחיצי את עצמך בכך שאם תהיה בלחץ לא תיקלטי על הטיפול הראשון או

השני כי אני לא מאמינה בזה בכלל!!! הכל בידי שמים וכשזמנך יגיע הוא יגיע, אנחנו

סה"כ עושים השתדלות אבל זה לא בידיים שלנו מאמי!!

אז שיהיה ב"הצלחה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה