היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רציתי לרשום את המשפטים הללו לפני שבועיים אבל לא ידעתי איך תגיבו
אני כמו שאתן יודעות עברתי היריון מחוץ לרחם בשבוע מתקדם כשלעובר יש דופק והוא נמצא בחצוצרה = סכנת חיים !!!
אני מתריעה בפניכן ומבקשת שתעקבו תמיד אחרי המחזור שלכן וברגע שאתן נקלטות ממש בשבוע 4-5 תקבעו תור לגניקולוג שיתן לכן הפניה לאולטרסאונד וגינלי ולא לשבוע 7 אלא ממש לאותו שבוע כדי שתראו אם ההריון באמת ממוקם בתוך הרחם
בנות , מדובר בסכנת חיים , וזה לא צחוק ! אולי אני נשמעת פרנאודית אבל לצערי עברתי מקרה שבו כשלו כמה רופאים בגלל שהאולטרסאונד לא בוצע כראוי במכון אולטרסאונד .
תדרשו את זה , מגיע לכן להיות מכוסות ולא להתבשר אחר כך שאתן נכנסות לניתוח בכדי להוציא חצוצרה כפי שבישרו לי !
אני הייתי טירונית ! ואני רוצה שהמודעות הזאת תהיה לכן לי לא הסבירו כלום על זה וטעו בכמה איבחונים
אז בבקשה , ברגע שתקלטו זה מה שתעשו !!!
מאחלת לכן שעוד החודש תקלטו ותעברו 9 חודשים בלי תופעות ועם המון חיוכים !!!
ב
9 תגובות
עמוד 1
תודה רבה על המידע! אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב! קבלי ממני
צודקת כ"כ... מאחלת לך הריון תקין במהרה!!
תודה אורטלי את מקסימה ומדהימה ואני רוצה בקרוב מאוד לשמוע ממך חדשות שיחממו לי את הלב כי מגיע לך
תודה רבה ממי..את צודקת מאחלת לך הריון חדש ותקין ב"ה
חני
תודה את ממש מקסימה אני מאחלת לך בהצלחה להריון תקין בקרוב
את צודקת ב-100%. בגלל שלא נעים לנו "להטריד" את הרופאים סתם, אנחנו סובלות!
תרגישי טוב...
בס"ד
תותי!!!
את ממש חמודה ממש חשוב לעלות למודעות שלנו דברים כאלו!
אומנם אלו דברים מצערים שהלוואי בעז"ה לא יקרו יותר!!! אבל מנסיונות כאלו אנחנו
לומדים ( על עצמנו ולעצמנו ) ומלמדים אחרים !! תותי נשמה..... רק חשוב לי להדגיש
דבר אחד ברשותך כמובן : אנחנו צריכות תמיד להיות עם יד על הדופק ( לא להיות
שאננות ) ואם אנחנו מרגישות שמשהו לא בסדר אז ברור לבדוק!!! אבל........... לא
להכנס לסרטים זה אומנם קשה שלא אבל הרבה בנות שמתי לב "מתלוננות" על זה
שאין בחילות,הקאות וכו'.... גם לי בהריוני עם הנסיך שלי בקושי חוויתי תופעות אז
אמרתי תודה לבורא עולם על כך וזהו.......
ומה יש לי לומר לך תותי? שתזכי עוד 9 חודשים לחבוק מתוק/ה בתום הריון
קל,תקין,בריא ועגול
אורטל נשמתי מסכימה איתך בכול מלה גם אני לממדתי המון מהאפלה שעברתי לפנה 4 חודשים וגם מהמקרה שלך . ועד הרבה דברים שלא ידעתי לפנה ולמדתי מהפורום המקסים הזה ץאנחנו תמיד צריכות להיות הרניות להכול מתוקה שלי אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ובקרוב תרגישי מוכנה נפשית ופיזיצ להתחיל לעבוד על לילי
אורטל - המון תודה על המידע החשוב הזה! אני לא מבינה באמת למה התלבטת אם לכתוב או לא, דברים כאילו ברור שצריך לכתוב ולהתריע.
באמת חייבים בכל דבר בחיים ולא רק הריון להתעקש עם הרופאים ולא לקבל תשובה כמובנת מאליה. חייבים - דעה נוספת תמיד!! אז גם אם זה "יטריד" כמה רופאים, לפחות נהיה מכוסים.