היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רציתי לרשום את המשפטים הללו לפני שבועיים אבל לא ידעתי איך תגיבו
אני כמו שאתן יודעות עברתי היריון מחוץ לרחם בשבוע מתקדם כשלעובר יש דופק והוא נמצא בחצוצרה = סכנת חיים !!!
אני מתריעה בפניכן ומבקשת שתעקבו תמיד אחרי המחזור שלכן וברגע שאתן נקלטות ממש בשבוע 4-5 תקבעו תור לגניקולוג שיתן לכן הפניה לאולטרסאונד וגינלי ולא לשבוע 7 אלא ממש לאותו שבוע כדי שתראו אם ההריון באמת ממוקם בתוך הרחם
בנות , מדובר בסכנת חיים , וזה לא צחוק ! אולי אני נשמעת פרנאודית אבל לצערי עברתי מקרה שבו כשלו כמה רופאים בגלל שהאולטרסאונד לא בוצע כראוי במכון אולטרסאונד .
תדרשו את זה , מגיע לכן להיות מכוסות ולא להתבשר אחר כך שאתן נכנסות לניתוח בכדי להוציא חצוצרה כפי שבישרו לי !
אני הייתי טירונית ! ואני רוצה שהמודעות הזאת תהיה לכן לי לא הסבירו כלום על זה וטעו בכמה איבחונים
אז בבקשה , ברגע שתקלטו זה מה שתעשו !!!
מאחלת לכן שעוד החודש תקלטו ותעברו 9 חודשים בלי תופעות ועם המון חיוכים !!!
ב
9 תגובות
עמוד 1
את לא נשמעת פרנאוידית בכלל,זה בהחלט נשמע ממקום של דאגה אז תודה
בivf למרות שרואים שמחדירים את העוברים לרחם יש סיכוי קטן להריון חוץ רחמי
בהצלחה לכולן,שניקלט להריון תקין
הבעיה שבשבוע 4-5 עוד לא רואים שק הריון ברחם בוודאות לא? אבל בגדול בודאי שאת צודקת, חייבים לוודא ששק ההריון נמצא במקום הנכון, אמאלה כמה דאגות יש על הראש.....
בהחלט חשוב מאוד
תודה לך תותי יקרה!
היי תותי, תודה על העצות המועילות... רק רציתי להגיד לך שאני רק יכולה לדמיין כמה כואב היה לעבור את מה שעבר, ולחזק אותך שאם את צריכה לפרוק אז יש פה יותר מאוזן קשבת אחת. מאחלת לך בריאות, ושבקרוב תזכי להריון תקין שיביא
קודם כל חשוב שאת מדגישה את הנושא דבר שני מי שעושה טיפול בדר"כ נמצאת במעקב יותר צמוד מאישה שמגלה באופן טבעי שהיא בהריון ודבר שלישי קטן, גם ב IVF זה עלול לקרות (מכירה מישהי שקרה לה, למזלה זה ירד עם כדורים ולא היה ניתוח).