טיפולי שיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה שחייבת טיפול שיניים דחוף,
    יש לי שן לעקירה שהזנחתי....
    וגם אני מרגישה דלקת חניכיים
    נראה לכן שזה יכול לעכב כניסה להריון?...
8 תגובות
עמוד 1
  • עד כמה שאני יודעת (אני עובדת אצל רופא שיניים) אין קשר בין הדברים... רק בהריון עצמו צריך להיזהר ולא לעשות טיפולי שיניים, רק אחרי השליש הראשון מותר וגם תלוי מה..

• לא נראה לי שזה יכול לעכב, להיפך אני תמיד שמעתי שמומלץ לטפל בשיניים לפני ההריון ותוך כדי כי ההורמונים גורמים לבעיות שיניים .
    אני דיממתי מהחניכיים כמעט כל ההריון שלי. זה היה בלתי אפשרי לצחצח בלי שירד לי דם. וגם החניכיים מאוד כאבו והיו נפוחות..
  • ההפך, עדיף לפני ההריון. תנצלי את הזמן הקצר הזה
  • ברור שחייבת לטפל בהקדם,
    התכוונתי האם נראה לכן שהגוף שלנו, כמכונה חכמה,
    מזהה חולשה או דלקת ואז מונע כניסה להריון באותם ימים?
  • אני הבוקר עשיתי טיפול שיניים, אני עם אנטיביוטיקה
    והרגע חזרתי הביתה מהזרעה ראשונה ובעזרת השם
    ה מ נ צ ח ת
  • פשושה לא נראה לי, הגוף שלנו אמנם חכם, אבל לא נראה שהוא ידחה הריון בגלל סוג של זיהום..
    שיר- בהצלחה!! מחכה לבשורות טובות ממך עוד שבועיים
  • זיהומים מהחניכיים ו/או משיניים עלולים לגרום לבעיות שונות בהריון, ובין היתר לידות מוקדמות ואף הפלות במקרים קיצוניים. מומלץ לטפל בשיניים עוד לפני ההריון, ולפחות פעם בטרימסטר לעבור טיפול חניכיים ובדיקה. באם יש עששת או דלקות חניכיים - לטפל בהקדם. כמעט כל הטיפולים בטוחים לחלוטין

ד"ר גיא וולפין
    רפואת שיניים ואסתטיקה דנטלית
    טיפולי שיניים בהריון
    www.dr-guy.com
  • ד"ר גיא...משתמש חדש הודעה ראשונה לכבודי- כבוד גדול
    תודה רבה,
    אני בהחלט אטפל בשיניים
    תודה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה